100 m garduri e proba care i se potriveşte cel mai bine Dariei Grigoroiu – iar acest lucru s-a văzut şi la Campionatele Naţionale de atletism Under 20. Competiţia desfăşurată în weekend la Bucureşti i-a oferit Dariei şansa unei revanşe: în urmă cu două săptămâni, sportiva legitimată la CSU-CSS Reşiţa cedase aurul la Naţionalele Under 18 în faţa vâlcencei Dana Govoreanu. Daria a promis că îşi va lua revanşa, şi s-a ţinut de cuvânt. Eleva profesorului Ştefan Nagy a câştigat acum cursa de 100 m garduri a junioarelor I, chiar în faţa sportivei din Vâlcea. Daria Grigoroiu şi-a adjudecat astfel titlul de campioană naţională, într-o probă pe care o domină de ani buni la categoria ei de vârstă.

În cadrul aceluiaşi eveniment sportiv, Daria Grigoroiu a mai luat startul în cursa de 200 m plat, reuşind să cucerească bronzul, la doar o sutime de secundă de medalia de argint.

Campionatele Naţionale de atletism Under 20 au avut loc în zilele de 28 şi 29 august, pe stadionul “Iolanda Balas Soter” din capitală. Evenimentul sportiv a reprezentat şi criteriu de selecţie pentru Balcaniada de juniori care va avea loc în Turcia peste două săptămâni. În urma rezultatului din acest weekend, Daria Grigoroiu va participa la Balcaniadă, în proba de 100 m garduri.

De interes:  Culisele Statului Paralel | Cum a băgat Ioan Niculae Astra Ploiești în insolvență - Dezvăluiri senzaționale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.