Top 5 intervenții estetice la care apelează vedetele

Vedetele arată impecabil, însă nu totul e datorat genelor bune. Majoritatea vedetelor apelează la diverse trucuri pentru a arăta mereu bine și pentru a fi un exemplu de frumusețe. Chiar dacă intervențiile estetice nu sunt mereu privite cu ochi buni, există și intervenții care sunt făcute atât de subtil, încât se pot confunda cu naturalul. Acestea sunt cele mai râvnite intervenții, deoarece apropierea de natural cu câteva retușuri este varianta cea mai bună în majoritatea cazurilor. 

Iată 5 intervenții ale vedetelor

  • Injecțiile cu botox 

Chiar dacă pare o intervenție majoră, nu este. Procedura este foarte simplă și rapidă, iar efectele toxinei botulinice, substanța injectată, dispar după o anumită perioadă. Scopul injectării este netezirea ridurile fine, diminuarea cearcănelor, ridicarea colțurilor gurii. Astfel, poți arăta cu câțiva ani mai tânără sau îți poți corecta anumite imperfecțiuni fără să ca efectele să fie permanente. 

  • Liposucția 

Pentru un abdomen perfect, uneori să slăbești nu e de ajuns. Chiar dacă faci sport și ții dietă, uneori aspectul abdomenului nu este întocmai cum dorești. Multe dintre vedete au aceeași problemă, în ciuda eforturilor depuse pentru un abdomen perfect. De aceea recurg la această procedură. Pentru a putea face această procedură, trebuie să faci un consult, pentru a ști ce presupune. 

  • Implantul mamar 

Una dintre cele mai populare intervenții la care apelează vedetele din toată lumea. Nu este o regulă ca sânii să fie mici pentru a putea face această procedură. Multe femei doar doresc un volum în plus, rotunjirea sânilor sau ridicarea lor prin acest implant. Sânii sunt o parte a corpului de care femeile au grijă și pe care vor să o îmbunătățească. Discută cu un specialist, pentru a-i spune ce rezultat dorești să obții. Vedetele trebuie să arate mereu impecabil, de aceea recurg la această procedură. 

  • Mărirea de fese 

Implanturile de fese sunt populare printre vedetele autohtone dar și internaționale. Chiar dacă implantul mamar a fost cel mai râvnit cu ani în urmă, implantul de fese a devenit foarte dorit în ultimii ani. Cele mai des folosite metode sunt implantul sau procedura de microfilling. De exemplu poți alege o procedură de implant de fese de pe drsorinparasca.ro, dacă crezi că această variantă ți se potrivește. Microfilling-ul este diferit, deoarece efectul nu este permanent. Dacă vrei să corectezi anumite imperfecțiuni sau să ai o formă mai rotundă a feselor, poți apela la una dintre aceste proceduri.

  • Injectarea cu acid hialuronic 

Injecțiile cu acid hialuronic sunt des întâlnite în lumea vedetelor. Cele mai des efectuate proceduri sunt cele la nivelul buzelor. Un volum mai mare al buzelor poate contura un trăsăturile feței, pentru un plus de feminitate. Injectarea cu acid hialuronic se face și la nivelul cearcănelor pentru un efect de umplere, dar și la nivelul pomeților, pentru a-i accentua. Ai grijă însă să nu exagerezi, pentru a nu arăta nenatural. 

Așadar, există diverse proceduri la care recurg vedetele pentru a-și păstra un look cât mai aproape de perfecțiune. Dacă dorești să apelezi și tu la intervenții estetice, discută mereu cu specialiști înainte de proceduri și află care sunt cele potrivite pentru tine și ce implică ele. 

Sursa foto: unsplash.com

De interes:  100% TU DECIZI! Victor Ponta, premierul copy-paste la virgulă. Sinuciderea care-i dă fiori

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.