Servicii profesionale de debitare cu laser in Romania

servicii-debitare-laser-processing
servicii-debitare-laser-processing

În aceste condiții economice, există presiuni suplimentare asupra producătorilor pentru a înțelege și utiliza cea mai rentabilă metodă de tăiere a tablelor sau plăcilor metalice pentru componentele lor. Există multe avantaje ale plăcii de tăiat cu laser, totuși există numeroase variabile care trebuie luate în considerare pentru a alege cel mai bun proces de fabricație.

Tipul de metal tăiat, grosimea metalului și cât de strânse trebuie să fie toleranțele sunt câteva dintre cele mai frecvente variabile care trebuie luate în considerare. În timp ce utilizarea laserelor CO2 pare a fi o metodă costisitoare de tăiere, expertiza și experiența PEC Laser vă vor ține sub control costurile, producând în același timp piese de înaltă calitate.

Tehnologia de debitare cu laser a metalelor oferă:

Flexibilitate
Ca urmare a capacităților de programare ale laserelor noastre, există un timp minim de configurare. Acest lucru face posibilă atât curse mici, cât și curse mari, cu o mare flexibilitate.

Piese de calitate superioară
Tehnologia oferă, de asemenea, un nivel ridicat de precizie pentru fiecare tăietură și economisește timp ajutându-vă să evitați multe operații secundare, cum ar fi debavurarea. Calitatea muchiilor este mult superioară celorlalte metode de tăiere a plăcilor.

De interes:  Pieton lovit de mașină într-o intersecție din Timișoara

Toleranțe strânse
Standard Cutting Tolerance +/- .002 ”înseamnă piese precise și precise.

Timp și eficiență materială de la cuibărit
Deoarece fiecare lucrare este programată, operatorii de mașini pot utiliza software-ul nostru de cuibărit și pot rula mai multe joburi în același timp. Există deșeuri materiale minime atunci când locurile de muncă sunt cuibărite corespunzător, ceea ce duce la economii de costuri pentru clienții noștri.

Repetabilitatea
Piese complicate cu fante, găuri, unghiuri sau modele detaliate pot fi create din nou și din nou cu aceleași rezultate.

HAZ mic
Tehnologia laser minimizează, de asemenea, zonele afectate de căldură (HAZ), ceea ce are ca rezultat foarte puține – dacă există – schimbări chimice ale materialului.

Per ansamblu, experiența noastră în acest domeniu are ca rezultat locuri de muncă care rulează mai eficient, produse mai rapid, realizate mai precis și mai rentabil decât tehnologiile alternative.

Tăierea cu laser vs plasma
Tăierea cu plasmă a fost dezvoltată în anii 1950 pentru tăierea metalelor care nu puteau fi tăiate cu flacără și a fost o metodă eficientă pentru tăierea pieselor atunci când nu aveți nevoie de o zonă atât de scăzută afectată de căldură (HAZ). Procesul cu plasmă folosește un gaz cu temperaturi ridicate, încărcat electric pentru a topi metalul și a arunca materialul topit departe de zona care a fost tăiată. Tăierea cu laser, pe de altă parte, vaporizează materialul.

De interes:  Autoritatea Electorală Permanentă are nevoie de experți electorali! – Banat FM

Tăierea cu plasmă este o metodă precisă de tăiere, cu toate acestea căldura produsă din tăierea cu plasmă are ca rezultat un HAZ mai mare, ceea ce înseamnă o distorsiune suplimentară asupra materialului.

Tăiere cu laser vs. jet de apă

Tăierea cu jet de apă este un proces utilizat pentru tăierea metalului folosind un jet de apă foarte presurizată – până la 75.000 PSI. Jetul de apă este uneori infuzat cu granat pentru o precizie mai mare, ceea ce poate duce la o toleranță de procesare de până la 0,008 ”.

Principalul avantaj al tehnologiei cu jet de apă este că poate tăia metalul cu o grosime de până la 13 ”. De asemenea, nu există căldură implicată, astfel încât materialul își menține rezistența. Cu toate acestea, ratele și timpul de tăiere sunt drastic mai lent decât tăierea cu laser.

Rezumat

Deoarece există atât de mulți factori implicați, este important să luați în considerare următoarele probleme atunci când selectați tehnologia adecvată de tăiere a metalelor pentru plăci de metal:

De interes:  La Mulţi Ani, Connect-R! – Banat FM sound factory

Grosimea materialului și tipul de material
Gradul de toleranță necesar
Curățenia muchiei necesare
HAZ și stresul din partea lui
Procese de prelucrare secundară
repetabilitatea

Aflati mai multe detalii pe www.laserprocessing.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.