[VIDEO] Reşiţeanul Cristian Roiban prinde viteză! Medalie la Internaţionalele de atletism ale României!

Pandemia nu l-a scos din ritm pe sprinterul reşiţean Cristian Roiban! Deşi a fost nevoit să stea departe de pista de alergări în perioada celor mai severe restricţii impuse de pandemie, talentatul atlet al Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa a recuperat repede terenul pierdut. Confirmarea formei bune în care se află în prezent a venit la Campionatele Internaţionale ale României, desfăşurate recent pe Cluj Arena. Aflat încă la categoria tineret, elevul profesorului Octavian Bârsanu  a reuşit să-şi adjudece medalia de bronz în proba de 100 m plat şi a sosit al patrulea în cursa de 200 m plat.

“A fost o competiție foarte frumoasă și un rezultat excepțional, având în vedere rezultatul mai puţin bun de la concursul anterior. De această dată am venit pe locul III la 100 m plat și pe locul IV la 200 m plat, aproape de Personal Best. Sunt mândru de rezultatul pe care l-am obținut acum  şi aştept cu încredere finalele de seniori de săptămâna viitoare. Revenirea mea în competiții a fost foarte grea, deoarece a fost o pauză mare. Nu am putut să ne antrenăm pe stadion mult timp, ne-am descurcat fiecare cum a putut”, a declarat Cristian Roiban.

De interes:  Alertă alimentară în magazinele Mega Image: un produs a fost retras de urgență de la raft

”Îl remarc pe Cristian Roiban cu evoluția din proba de 100 m, unde a luat locul III cu timpul de 10 secunde şi 79 de sutimi. În proba de 200 m a obţinut un rezultat de 21 secunde şi 91 de sutimi, care, din păcate, l-a clasat pe locul IV.  Rezultatul de la 100 m plat ne dă speranţe pentru evenimentul care urmează, şi anume,  Campionatele Naționale de seniori și tineret, care se vor desfășura tot la Cluj-Napoca. Sperăm la clasări pe podium, atât în proba de 100 m, cât şi în cea de 200 m. Clasarea pe unul din primele două locuri i-ar aduce calificarea pentru Campionatul Balcanic de seniori. Dar să le luăm pe rând şi să aşteptăm să-şi confirme valoarea. În orice caz, a fost foarte aproape de Personal Best, ceea ce mă încântă, şi sper ca la Naţionalele de seniori şi tineret să scoată un timp şi mai bun”, a spus, la rândul său, antrenorul Octavian Bârsanu.

De interes:  A murit Ivan Patzaichin - Realitatea de Timiș

Campionatul Naţional de seniori şi tineret va avea loc pe Cluj Arena în zilele de 4 şi 5 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.