Ce sunt cartile tarot?

Cartile tarot au fost intotdeauna un instrument puternic pentru divinizare. Acestea dateaza din secolul al XV-lea si se mai gasesc si astazi. Fiecare pachet este format din 78 de carti care se pot conecta la ,,fortele noastre superioare”. Ele ne ajuta sa intelegem directia vietii noastre, astfel incat sa putem privi in viitor. Vezi mai multe pe tarot-online.ro

Citirea cartilor tarot este o subsectiune de cartomantie. Numita si Taromancy, este arta de a utiliza carti pentru divinizare. Oricine poate invata cum sa citeasca cartile de tarot, atat timp cat se deschid la puterile psihice. Cu toate acestea, spre deosebire de alte abilitati psihice, citirea tarotului nu este innascuta. Iti cere sa studiezi cartile pentru a le cunoaste semnificatia. Numai dupa ce ai studiat corect arta, poti incerca sa interpretezi ce incearca sa dezvaluie cartile.

Ce sunt cartile tarot? Intelegerea pachetului. 

Primul lucru pe care trebuie sa il stiti despre cartile de tarot este ceea ce se afla in pachet. Pachetele de tarot sunt formate din 78 de carti cu 22 de arcane majore si 56 de arcane minore. Fiecare carte poate dezvalui un sens puternic daca stii ce sa cauti. Simbolismul de pe fiecare carte individuala este important. Dar este important sa luati in considerare si plasarea sau aranjarea cartii.

De interes:  Să nu îl uităm pe Bejeriță, fostul vicepreședinte al PSD Caraș-Severin!

Arcana majora

Cartile majore Arcana sunt cartile ,,imagine” frumos impodobite intr-un pachet de tarot. Exista 22 de carti majore Arcana numerotate de la 0 la 21. Aceste carti sunt folosite pentru a interpreta ,,secrete mai mari” sau fortele spirituale ale vietii si directia karmei. Unele dintre cartile majore Arcana includ:

 • Soarele
 • Luna
 • Prostul
 • Magicianul
 • Iubitorii
 • Forta/ Justitia
 • Diavolul
 • Roata norocului
 • Omul spanzurat
 • Moartea
 • Imparateasa
 • Imparatul

Fiecare dintre aceste carti detine un sens puternic, care este esential pentru interpretarea intregii raspandiri. Va trebui sa va familiarizati cu fiecare dintre aceste carti arcana. Acesta este cel mai bun mod de a obtine o lectura precisa.

Arcana minora 

Arcanele minore sunt similare cu cartile numerotate si cu imaginea dintr-un pachet de carti obisnuit. Exista 56 de carti Minor Arcana impartite in 4 costume (de obicei baghete, sabii, cupe si figuri magice) numerotate de la 1 la 10. Fiecare costum are, de asemenea, 4 carti de fata ( Jack, Cavalerul, Regina si Regele). Cartile Minore Arcana sunt folosite pentru a interpreta ,,secrete mai mici” sau incercarile si necazurile vietii de zi cu zi.

De interes:  Cauți o schimbare pentru interiorul locuinței tale? 3 sfaturi pentru modificări satisfăcătoare!

Intelegerea raspandirii tarotului. Dupa ce ai studiat imaginile din spatele fiecarei carti individuale, va trebui sa inveti cum sa intelegi raspdandirile. Fiecare citire a tarotului va incepe tratand o serie de carti si asezandu-le intr-un aranjament sau distribuire specifica. Pozitia fiecarei carti in raspandirea tarotului isi poate schimba sensul si modul in care ar trebui interpretata. Doua dintre cele mai frecvente intinderi in citirea tarotului sunt ,,Cele 3 destine” si ,,Crucea Celtica”.

Ce pot face cartile Tarot? Cartile tarot ne ajuta sa vizualizam povestea vietii noastre. Ele tin o oglinda sufletelor noastre si cer cititorului sa-si atinga intelepciunea interioara pentru a intelege adevaruri mai profunde. Fiecare pachet de 78 de carti ne ajuta sa descoperim lectii spirituale si ne indruma asupra provocarilor vietii de zi cu zi. Pentru a obtine o lectura de succes, trebuie sa privim dincolo de mintea constienta si subconstienta pentru a accesa intelepciunea interioara si adevarurile universale. Cand sunt utilizate corect, cartile de tarot pot fi un instrument incredibil de orientare si indrumare.

De interes:  5 utilizări ale pavelelor ecologice

Cartile Tarot pot prevedea viitorul? Da si nu. Una dintre cele mai frecvente conceptii gresite despre divinitate este ca fiecare detaliu al viitorului este predeterminat si ca rezultatele lecturii tale de tarot sunt puse in piatra. Adevarul este ca viitorul este fluid. Citirea cartilor tarot ne poate ajuta sa intelegem directia caii noastre curente, astfel incat sa putem face schimbari pentru a ne imbunatati viitorul.

In timp ce unii mediumuri cred ca avem anumite destine care sunt inevitabile, citirile cartilor Tarot inca ne pot ajuta sa ne confruntam cu incercari si necazuri zilnice. Ele ne pot ajuta sa intelegem directia vietii noastre, pentru a lua decizii in cunostinta de cauza care sa ne sprijine cel mai bine viitorul dorit.

Cu alte cuvinte, cartile de tarot ne pot ajuta sa prezicem spre ce ne indreptam viitorul. Daca doriti sa schimbati rezultatul, depinde de dvs. sa luati masuri in prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.