2020 este inceputul nu numai a unui nou deceniu, ci a unei noi ere astrologice. Ca in orice proces de nastere, anul va implica dureri pentru a introduce o viata noua. Anul 2020 este un prag de trecut, o pauza intre modul in care a fost si modul in care va fi, necesitand o confruntare cu toate provocarile dificile in nevoia unui remediu in cadrul civilizatiei. Nu este nimic usor cu privire la tranzitele anului 2020, cu toate acestea, acestea contin si o forta puternica in cadrul dizolvarii si volatilitatii pe care le vor incita. Prin afirmarea activa a rolului pe care doriti sa il jucati in modelarea lumii viitoare, testele cu care va veti confrunta in 2020 va vor ajuta sa cultivati noi niveluri de forta interioara, precum si noi abilitati de partajat cu ceilalti.

In centrul schimbarii aduse in 2020 vor fi ciclurile Jupiter, Saturn si Pluto. Anul incepe cu o unire intre Saturn si Pluto in Capricorn si se incheie cu o conjunctie de Saturn si Jupiter in Varsator, Jupiter unindu-se cu Pluton de trei ori. Conjunctia dintre Jupiter si Saturn pe 21 decembrie este evenimentul astrologic definitoriu al anului, deoarece va stabili o epoca astrologica a Jupiterului si Saturnului care se va uni cu semne aeriene care vor continua pana in 2159. Influenta lui Pluton asupra lui Jupiter si Saturn va curata problemele structurilior din societate care au nevoie de o reforma inovatoare, care implica in special economia globala si opresiunea sistematica. Afla mai multe aici.

De interes:  Tot ceea ce trebuie sa știi despre transportul frigorific

Natura intensificatoare a anului 2020 va fi evidenta la inceputul anului, deoarece ianuarie gazduieste nu numai o conjunctie intre Saturn si Pluton, ci si o eclipsa lunara combinata cu o serie de conjunctii intre Soare cu Mercur, Ceres, Saturn si Pluton in cateva zile, intre 10-13 ianuarie. Deoarece Jupiter va contura simultan nodul sudic al lunii in Capricorn, va exista o gravitate de contractie si consolidare in ianuarie care va atrage aspiratiile si va atrage atentia asupra scopului esential pe care doriti sa il initiati in anul urmator. Ianuarie poate fi utilizat pentru ajustarea ambitiilor pentru a face fata limitarilor resurselor materiale, in timp ce revizuiti ce trebuie sa cultivati si de ce trebuie sa scapati.

Echinoctiul Berbec va initia al doilea trimestru volatil al anului 2020 cu o conjunctie catalizanta intre Marte, Jupiter si Pluton in Capricorn, care semnaleaza o scuturare a structurilor sociale. A doua zi, Saturn va intra in Varsator pe 21 martie unde va ramane pana la intoarcerea in Capricorn la 1 iulie. Intrarea initiala a lui Saturn in Varsator combinata cu prima conjunctie intre Jupiter si Pluton la inceputul lunii aprilie, poate ajuta la extinderea obiectivelor pe termen lung care depasesc restrictiile anterioare, descoperind in acelasi timp modul de reordonare a prioritatilor in conformitate.

De interes:  3 criterii in alegerea inspirata a corpurilor de iluminat living

In luna mai, nodurile lunare se vor schimba in Gemeni, iar Sagetatorul si Venus vor stationa retrograd in Gemeni pe 13 mai. Cu nodul nord al lunii, precum si cu Venus retrograd care ocupa Gemeni, va fi important sa pretuim curiozitatea si sa fim dispusi sa luam in considerare noi perspective si valori. Deoarece Venus va stationa direct pe 25 iunie, in mijlocul unei secvente de trei eclipse la rand, Mercur se deplaseaza retrograd in Rac, iar Jupiter se va uni cu Pluton pentru a doua oara, vor exista tulburari sociale, precum si schimbari vitale pentru a se adapta la cadrul relatiilor personale in perioada iunie si iulie.

Orice schimbare a povestilor va fi pusa in miscare in perioada sezonului de eclipse din iunie si iulie va fi intensificata in continuare, cand statiile Marte retrograda in Berbec, pe 9 septembrie. Incendiul retrograd al lui Marte va fi tema dominanta a ultimului trimestru al anului, intrucat retrogradul lui Marte va forma aspecte intense cu Saturn, Pluton si Jupiter din Capricorn inainte de a stationa direct pe 13 noiembrie. Desi perioadele retrograde ale lui Marte pot coincide cu blocarile frustrante ale motivatiei, accentul interior al lui Marte creeaza, de asemenea, potentialul de aliniere cu dvs. cele mai profund simtite dorinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.