Inchirieri cabine foto

inchirieri cabine foto

Cabine foto pasaport

Cele mai multe cabine foto sunt utilizate pentru fotografiile pasaportului . Acestea sunt masini automate cu monede, care sunt proiectate pentru a imprima o fotografie intr-un format specific care indeplineste cerintele fotografiei pasaportului. Se pot tipari mai multe copii, astfel incat utilizatorii sa poata salva unele pentru utilizari viitoare.

In mod traditional, cabinele foto contin un scaun sau o banca concepute pentru a adauga unul sau doi patroni care sunt fotografiati. Scaunul este, de obicei, inconjurat de o perdea de un fel pentru a permite o anumita confidentialitate si a ajuta la evitarea interferentelor exterioare in timpul sedintei foto. Dupa efectuarea platii, cabina foto va face o serie de fotografii, desi majoritatea standurilor moderne pot face o singura fotografie si vor tipari o serie de imagini identice. Inainte de fiecare fotografie, va exista o indicatie, cum ar fi o lumina sau un sunet, care va semnala patronul sa isi pregateasca poza.

Dupa ce ultima fotografie din serie (de obicei intre 3 si 8) a fost facuta, cabina foto incepe sa dezvolte filmul – un proces care a durat cateva minute in vechile cabinete de „chimie umeda”, dar acum este de obicei realizat in aproximativ 30 de secunde cu tehnologie digitala. Fotografiile sunt apoi livrate clientului. Dimensiunile tipice ale acestor printuri variaza. Aranjamentul clasic si cel mai familiar din cabinele foto stil vechi este de patru imagini pe o banda de aproximativ 40 mm latime cu 205 mm lungime; imprimeurile digitale tind sa aiba un aranjament patrat de doua imagini peste doua imagini.

De interes:  TOP 3 beneficii pe care le oferă țeava gofrată de inox în construcții! Iată cum o poți utiliza

Atat cabinele foto alb-negru cat si cele color sunt comune in SUA, cu toate acestea, in Europa, camera foto color a inlocuit aproape in intregime cabinele alb-negru. Cu toate acestea, cabinele digitale mai noi ofera acum clientului posibilitatea de a imprima in culori sau in alb si negru. Majoritatea cabinelor foto moderne folosesc camere video sau digitale in loc de camere de film si sunt sub control computer. Unele cabine pot produce, de asemenea, autocolante, carti postale sau alte articole cu fotografiile pe acestea, mai degraba sau pur si simplu o banda de imagini. Acestea includ adesea o optiune de margini decorative inedite in jurul fotografiilor.

Daca vrei un photobooth clasic poti opta pentru varianta de cabina foto de la NAN Events. Însă, dacă vrei ceva mai special – pentru brand-ul tău poți încerca una din cabinele disponibile pe https://360gif.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.