Daca esti un om de afaceri care se afla la inceput de drum, cel mai probabil ajungi sa te gandesti ca esti la un pas de crearea unui site web, chiar unul foarte bun. Acesta trebuie sa fie un site profi, conceput in mod profesional, care va duce la cresterea vanzarilor si la crearea unui brand diferit fata de tot ceea ce este pe piata.

   Comportamentul consumatorului se schimba de-a lungul timpului pentru a se adapta tehnologiei moderne, iar acum, acest comportament s-a schimbat pentru a se adapta erei digitale. 

   In 2019, cei mai multi dintre consumatori aleg sa caute online ceea ce au nevoie, de aceea a devenit extrem de importanta prezenta afacerii tale in mediul online.

  De ce ai nevoie de un site web?

Creare site web

     In zilele noastre, atunci cand incepi o afacere trebuie sa te gandesti si la creare site web inca din prima zi, dar uneori, cand nu ai suficient pentru a investi, poti face acest lucru si mai tarziu, insa nu trebuie sa mergi pe ideea ca a crea un site web este inutil.

De interes:  Ultimul bal în Ciarda Roșie și pe Electrica! Doar ASU Poli joacă în deplasare în penultima etapă a ligii secunde

  In urma studiilor efectuate, toate companiile mici au inregistrat cresterea venitului din momentul in care au aparut in mediul online. De asemenea, datorita cresterii veniturilor inregistrate, a existat sansa de a crea locuri de munca noi. 

   Progresul digital incepe cu un site web, iar in continuare vor fi prezentate cateva dintre cele mai importante motive pentru necesitatea de creare site web.

Care sunt motivele evidente pentru a-ti crea site-ul web?

  Datorita dezvoltarii tehnologiei, cei mai multi dintre consumatori considera ca o afacere nu prezinta foarte multe garantii si siguranta, daca nu are si un site web. Acesta este primul element de marketing, caci acum traim intr-o epoca digitala. Cei mai multi dintre clienti petrec mult timp pe saptamana in mediul online, iar in ceea ce priveste dispozitivele mobile, acestea sunt utilizate mai multe ore pe zi.  Acesta este si motivul pentru care este de asteptat ca afacerile de orice fel sa fie prezente in mediul online.

De interes:  Servicii ideale de creare brand pentru firma ta

  Unul dintre avantajele de a avea un site web este ca te afli acolo unde te cauta clientii. Acesta este si motivul pentru care cele mai multe companii investesc in creare site web cu optimizarea motoarelor de cautare. Conform studiilor, 97% dintre oameni merg online pentru a gasi o afacere locala, iar 93% dintre ceea ce se intampla online incepe cu ajutorul unui motor de cautare.

  Aproximativ 3,5 miliarde de cautari au loc in fiecare zi pe Google, si cel mai probabil, exista cineva la tine in zona care are nevoie de produsele sau serviciile pe care le oferi.

  Conform studiilor, atunci cand au nevoie de un produs sau un serviciu, consumatorii le cauta in trei surse diferite, ceea ce conteaza cel mai mult este insa faptul ca acestia exclud din start acele companii care nu au un site web.

  Atunci cand nu detii un site web, afacerea ta nu prezinta atat de multa credibilitate in fata clientilor. De asemenea, un alt criteriu foarte important este legat de aspectul site-ului, iar clientii opteaza pentru acele companii care au ales creare site web cu un design profesionist, caci prima impresie este extrem de importanta.

De interes:  Accident în Triaj! O mașină s-a răsturnat și a ajuns în peretele de pe marginea drumului

   Sa nu crezi ca nu ai nevoie de un site web daca esti prezent pe site-urile de socializare precum Facebook. In ultima vreme, a devenit mai complicat pentru antreprenori sa se conecteze cu utilizatorii de pe platforma. Chiar daca social media iti poate ajuta afacerea sa creasca, nu este recomandat sa utilizezi un singur canal de marketing.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.