Vrei să devii student la Universitatea de Vest din Timișoara? Te poți înscrie la admitere și din alt oraș!

Luna iulie se apropie cu pași repezi. Asta înseamnă că universitățile deschid procedura de admitere la ciclurile de licență, masterat și doctorat. Universitatea de Vest din Timișoara va avea cinci centre de înscriere din județele din jur, dar și din Oltenia, astfel încât studenții nu vor mai fi nevoiți să meargă până în orașul de pe Bega pentru a se înscrie.

Centrele vor fi la Colegiul Național Decebal din Deva, Colegiul Național „Traian Lalescu” din Reșița, Colegiul Național „Gheorghe Țițeica” din Drobeta-Turnu Severin, Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu și Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” din Râmnicu-Vâlcea. Centrele vor funcționa în perioada 16-19 iulie, în intervalul orar 9.00-14.00. Admiterea la UVT în sesiunea de vară se va face în perioada 8-24 iulie, respectiv în perioada 4-13 septembrie în sesiunea de toamnă, la sediul central și la sediul facultăților.

Zi de zi, aducem inovația în viața universității noastre, nu numai prin tehnologii, noi programe de studiu, cercetări avansate și rezultate internaționale meritorii, cât mai ales prin valorizarea experiențelor umane și a libertății de gândire. Spiritul inovativ ne-a îndemnat să încercăm să trecem la un alt nivel în comunicarea cu studenții de mâine, la Universitatea de Vest din Timișoara, pentru că tinerii devin tot mai conștienți de opțiunile deschise pe care le oferă societatea și tind să-și dorească să profeseze și să obțină rezultate în condiții tot mai bune”, spune rectorul Marilen Pirtea.

De interes:  Care este cel mai potrivit moment al zilei pentru a servi o ceașcă de cafea?

UVT are anul acesta 2.000 de locuri la buget pentru ciclul licență, 1.200 la masterat și 82 la doctorat. De asemenea, există și 21 de specializări în șase limbi străine. Facultățile celei mai mari universități din vestul țării sunt: Facultatea de Arte și Design, Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie, Facultatea de Drept, Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor, Facultatea de Educație Fizică și Sport, Facultatea de Fizică, Facultatea de Litere, Istorie și Teologie, Facultatea de Matematică și Informatică, Facultatea de Muzică și Teatru, Facultatea de Sociologie și Psihologie, Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.