Vtac Smart Home este in cautare de parteneri si distribuitori

proiectoare LED showroom VSH-vtacsmarthome
showroom VSH vtacsmarthome

In plina pandemie, luna trecuta, a fost inaugurat showroom-ul Vtac Smart Home, partenerul oficial V-TAC LED in Romania si chiar din Europa de Est. Showroom-ul este cel mai mare magazin de surse si corpuri de iluminat, precum si alte sisteme de automatizare ale unei case SMART, dar si produse care sunt utilizate de oameni in activitatile zilnice.

In aceasta perioada compania are ca obiectiv deschiderea a doua noi showroom-uri in Constanta si Brasov si este in cautare de noi distribuitori si parteneri la nivel national pentru cele peste 4000 de produse care pot fi gasite in magazinul online, in catalogul de pe site, dar si in shwowroom, unde sunt partial expuse.

Prin urmare, companiile ce doresc sa ofere spre vanzare clientilor lor produse moderne care beneficiaza de tehnologie inovativa si care, in acelasi timp, asigura un pret competitiv pe piata din Romania au ocazia de a deveni parteneri a retelei V-TAC de distributie, revanzare si marketing.

Daca te numeri printre distribuitori de corpuri de iluminat, atat pe plan local, cat si national, retailer offline sau online, pe langa seria produselor VTAC PRO dezvoltata in parteneriat cu Samsung, din acest an pot fi achizitionate si noile serii de produse cum ar fi:

V-TAC SMART LIGHTV-TAC SMART LIGHT. Sisteme inteligente de iluminare, controlate prin Wi-Fi, aplicatia mobila VTAC sau prin Amazon Alexa & Google Home, pentru casa si spatii rezidentiale.

De interes:  Ce cadou să-i dăruiești mamei tale de Crăciun? Află aici

V-TAC SMART HOMEV-TAC SMART HOME. Produse casnice compatibile cu Wi-Fi cu orice dispozitiv inteligent (smarthphone, tableta etc.), pregatite sa transforme orice spatiu rezidential intr-o casa moderna cu ajutorul controlului sistematic si unificat in aplicatia V-TAC ori prin Amazon Alexa & Google Home.

V-TAC POWERV-TAC POWER. Din aceasta categorie fac parte accesorii de cuplare, de la prelungitoare prevazute cu protectie pentru supratensiune, adaptoare fara sau cu USB, intrerupatoare SMART dar si alte produse ce beneficiaza tehenologie de ultima ora, toate proiectate pentru un plus de comoditate, confort si siguranta pentru mediul inconjurator, produse si oamenii care le folosesc.

V-TAC DIGITALV-TAC DIGITAL. Aici veti regasi cabluri de date pentru incarcare rapida si transfer de date, care au o viata indelungata, proiectate pentru rezistenta la utilizarea zinica. Vizitand site-ul VtacSmartHome.ro pot fi vazute modele diferite de produse cu conectori diferiti, finisaze atractive sau diferite scopuri de utilizari.

V-TAC AUDIO. Aceasta noua serie de dispozitive audio cu difuzoare cu si fara fir, au diverse moduri de functionare si control wireless pregatite pentru a oferi o experienta impresionanta prin dinamica de sunet si capacitatea de portabilitate maxima.

POWER BANK. Bateriile de calitate portabile nu mai sunt o noutate si adesea sunt chiar necesare. Daca doriti sa oferiti spre vanzare produse premium pentru incarcarea oricaror dispozitive, cu functii extinse cum ar fi capacitatea mare de alimentare, indicatorii vizuali ai nivelului de incarcare al bateriei si care satisfac standardul de stilul de viata modern al oricarei persone, nu ezitati sa contactati un reprezentat al Vtac Smart Home.

De interes:  Trei masuri pentru reducerea amprentei de carbon rezultata din activitatile economice

Avand in vedere faptul ca in Romania, showroom-ul a fost deschis intr-o perioada de criza economica si sociala este o dovada fara echivoc a perseverentei prin care Vtac Smart Home ofera un standard de calitate inalt, dar si o gama bogata de produse de iluminat cu LED.

„Primim multe intrebari despre motivatia includerii produselor LED in oferta unui magazin cu produse si accesorii pentru casa. Cei care aleg sa ofere clientilor sisteme de iluminat cu LED trebuie sa stie ca acestea ofera numeroase beneficii. In primul rand, consumul de energie electrica este cu pana la 50% mai scazut fata de cel aferent solutiilor clasice de iluminat. De asemenea, durata de viata este mult mai ridicata, variind intre 8.000 si 15.000 de ore de functionare in comparatie cu 1.000-2.000 de ore in cazul becurilor clasice. Acest lucru asigura o economie pe termen mediu, determinandu-i pe consumatori sa investeasca in achizitionarea lor. Nu in ultimul rand, vorbim de sisteme de iluminat versatile si prietenoase cu mediul”, afirma George Achim, directorul general al Vtac Smart Home.

Gama de produse a companiei este generoasa si include sisteme de iluminat cu LED si produse pentru case smart. Printre produsele cele mai solicitate putem enumera: becurile LED, spoturile LED, benzile LED, candelabrele LED, aplicele LED, planofierele LED, panourile LED si, adesea pentru dezvoltatorii imobiliari sau designeri de interior si exterior: lampi de birou sau lampi de gradina solare cu LED. Dincolo de iluminatul decorativ, VtacSmartHome.ro ofera solutii de iluminare si pentru iluminatul tehnic, comercial sau stradal cu produse precum proiectoare LED, corpuri de iluminat de siguranta, dar si corpuri de iluminat stradal si urban, ecrane LED sau iluminat pentru siguranta publica.

De interes:  Nedved din Banat, antrenor la Poli Timișoara?! | Express de Banat

Daca doresti sa devii distribuitor sau partener V-TAC trebuie sa cunosti faptul ca vei oferi spre vanzare produse a caror calitate este recunoscuta la nivel international in peste 70 de tari, iar durata de viata generala (medie) a produselor este extinsa, cu garantii intre 1 si 5 ani. Corpurile de iluminat LED existente in magazinul online si in showroom beneficiaza de certificate de timbru verde si altele impuse de legislatia in vigoare.

Pentru a deveni partener sau distribuitor V-TAC puteti folosi datele de contact ce se regasesc pe site-ul companiei sau puteti vizita showroom-ul ce se afla situat in zona dedicata produselor si decoratiunilor pentru case si spatii comerciale, in Bucuresti, str. Valea Cascadelor, nr. 24, sector 6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.