Creare logo

Logo, brand, brand strategy, digital media.. Toate îți sună cunoscut însă nu ști de unde să le iei și ce să faci cu ele?

Ei bine  toate sunt elemente de care ai nevoie pentru a creea imaginea brandului tău.

Specialiști în domeniu, însă, știu exact ce trebuie să facă pentru ca tu să ai part de o imagine impecabilă și un brand recunoscut.

Astfel, pentru a -ți putea promova corespunzător afacerea de la început, ar fi indicat să alegi niște servicii profesionale de calitate, cum ar fi un studio de creație grafică focusat pe dezvoltarea de branduri inedite cu o echipa de creație care oferă soluții complete de design: branding, rebranding, design de ambalaj, ilustratie, web design și fotografie de produs. Conceptele lor născându-se întotdeauna din schițe, muncă dedicată și comunicare constructivă.

Ce este și ce trebuie să știm despre logo

Logoul este defapt un simbol grafic, compus la rândul lui din elemente tipografice, elemente abstracte sau descriptive. 

Acesta este modul de identificare a produselor sau serviciilor unei companii iar un design de logo trebuie să ilustreze atitudinea și valorile acesteia și să se integreze ușor in cultura publicului țintă pentru ca aceștia să poată înțelege cât mai ușor și exact despre ce este vorba..

De interes:  Carmen Vrânceanu revine la șefia DIICOT! Tarnoviețchi, simplu procuror la Moldova Nouă! | Express de Banat

Există diferite tipuri de logouri de la vectoriale, animate, reproduse și transparente pană la cele în format png și tif. Deci ai de unde să te inspiri, dar la final trebuie să îl alegi pe cel care se potrivește cel mai bine.

Cum se crează un logo?

În primul rand, există un proces precis de cercetare, care implică schițarea ideilor, crearea de imagini uimitoare și planificarea atentă și punerea în aplicare a valorilor într-un brand complex. 

Scopul este ca oamenii să vadă afacerea așa cum trebuie văzută, dar în același timp ținand cont de ideile și necesitățile clientului.

Designul de logo este realizat prin dezvoltarea a trei concepte de logo în trei runde de revizuiri iar conceptul finaleste aplicat pe două dintre mock-up-urile cele mai relevante. Rezultatul final este logoul vectorial alături de cel rasterizat.

Acest lucru se întâmplă după o analiză riguroasă a valorilor  și trendului specifice grupului țintă. Logoul se bazează de obicei pe două dintre valorile de bază reprezentate de simboluri cu care să rezoneze viitorii consumatori.

De interes:  Esti in cautarea unei agentii de marketing online?

Brand strategy presupune transformarea ideei pe care se bazează bussinessul clientului într-un concept de brand fiabil care să prindă la public iar brand Identity este partea procesului, care definește valorile businessului clientului și le concentrează vizual spre un brand remarcabil. Aici specialiștii se ocupă de Naming, Logo Design, Brand Visuals și Manual de Brand.

Urmând ca mai apoi identitatea grafică să fie aplicată pe materialele de comunicare cu publicul.

Așadar crearea logoului este unul dintre cei mai importanți pași din procesul de creare a brandului. Fără logo nu poate exista un brand iar dacă acesta este ine realizat cu siguranță va rămăne în atenția publicului. Logoul este eticheta afacerii tale, deci nu ezita să lași profesioniștii să se ocupe de imaginea brandului tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.