Botez ballroom Bucuresti

In ultimii ani, deoarece mass-media sociala si Pinterest au crescut in popularitate, gasim tot mai multe idei pentru organizare botez ballroom Bucuresti. In unele cazuri, planificarea poate fi la fel de detaliata ca o nunta! De la deserturile uluitoare la setarile de masa ornamentate, astfel incat detaliile devin din ce in ce mai importante pentru clienti.  

1. TEMA

Evenimentele contribuie la crearea unui flux de  ocazii speciale memorabile. Alegeti o tema bazata pe culori, anotimpuri sau simboluri. Puteti aplica tema in fiecare etapa, de la invitatiile la semne, decor, numere de masa si meniuri. 

2. LOCATII UNICE

Alegeti un loc care va inspira oaspetii, este situat convenabil si care poate fi decorat in functie de ocazie. Botezul intr-un ballroom din Bucuresti poate fi alegerea perfecta.

3. MASA DE DESERT 

Masa de desert este punctul central al petrecerilor de botez atat pentru adulti, cat si pentru copiii invitati. Decideti pe o tema bazata pe culoare si aplicati-o pentru toate detaliile. Alegeti o masa si folositi standuri pentru a adauga inaltime la cote diferite. Faceti ca tortul sa fie punctul focal al mesei, incadrat cu buchete de flori si o selectie de dulciuri cum ar fi bomboane pe bat si macarons. Completati aspectul cu un fundal realizat din baloane sau flori!

De interes:  Bebelusul tau este pe cale sa primeasca taina botezului?

4. BALOANE MARI

Nu este o petrecere mare fara baloane! Tendintele populare la botezuri sunt decorarea cu baloanele jumbo, baloane de folie si arcuri sau pereti de baloane. Pozitionati baloanele jumbo pe mese sau ca fundal la masa de desert, utilizati baloane de folie pentru a afisa numele bebelusului sau utilizati un arc sau un perete de baloane pentru a crea un cadru interesant pentru masa dvs.

5. LITERE MARI

Afisarea de litere din spuma sunt o modalitate usoara de a personaliza evenimentele de botez. Scrieti cuvantul copil sau numele bebelusului dvs. si creati o oportunitate extraordinara de fotografie pentru oaspeti.

6. CALITATEA CATERING

Gazduirea unei sarbatori frumoase si memorabile de botez la un ballroom Bucuresti este cel mai bine realizata atunci cand solicitati ajutorul unor furnizori profesionisti. Ei va pot sugera o gama de stiluri de meniu pentru evenimentele de botez.

Ce ar trebui sa facem la botezul copilului dvs. intr-un ballroom din Bucuresti?

Este important sa tineti cont de urmatoarele:

  • Poate doriti sa alegeti o tema pentru a lega totul impreuna. Desi nu este necesar, va poate ajuta sa luati decizii cu privire la diferitele elemente ale petrecerii si este adesea distractiv pentru oaspeti.
  • Veti dori probabil sa serviti un fel de mancare si bautura, in functie de ora din zi, de bugetul dvs. si de cat de formal sau casual doriti ca botezul sa fie.
  • Botezul pentru bebelusi, de obicei, nu este complet fara jocuri distractive sau stupide. Dar nu va faceti griji daca invitatii dvs. nu sunt de tip competitiv, exista o multime de alte tipuri de activitati pentru a-i mentine distrati.
  • Este obisnuit sa oferiti marturii tuturor celor care participa la botezul pentru copilul dvs. sau puteti oferi doar premii individuale oaspetilor care castiga jocuri.
De interes:  Literele volumetrice te ajtua sa fii mai vizibil!

Sursa: www.Jadore-Ballroom.ro/oferta-botez-jadore-ballroom-i-ultimele-date-disponibile-in-2019/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.