Lista serviciilor de inchirieri microbuze s-a extins la transcarsrl. Acum, la firma de inchirieri microbuze transcarsrl poti sa inchiriezi microbuze si autocare cu sofer, de la clasa exclusiva, la clasa executiva. Astazi firma de inchirieri de microbuze si autocare a devenit una dintre cei mai mari transportatori de persoane, deoarece raportul pret/calitate este cel mai bun. Firma dispune de cea mai mare flota, care consta exclusiv din vehicule noi fiabile, de diferite capacitati si niveluri de confort, masini de renume mondial, precum si de la producatori autohtoni. Toate masinile firmei de inchirieri microbuze sunt supuse inspectiei tehnice periodice de catre mecanici auto cu o inalta calificare in reparatii auto.

Microbuzele inchiriate de la transcarsrl asigura confortul si siguranta maxima pentru pasageri. Inainte de fiecare cursa, microbuzele sunt spalate, curatate si dezinfectate, asteptand un nou grup de calatori. La firma de inchirieri microbuze lucreaza doar soferi cu experienta, care sunt punctuali si amabili cu toti clientii. Cu ajutorul cursurilor de perfectionare, conducatorii auto isi imbunatatesc abilitatile profesionale si pot sa faca fata perfect responsabilitatilor lor de serviciu, atunci cand indeplinesc comenzile. Inainte de a parasi linia, soferul este supus unui examen medical obligatoriu. 

Inchirieri autocare

Soferii firmei de inchirieri autocare ofera o abordare individuala pentru fiecare client si sunt intotdeauna capabili sa rezolve prompt orice comanda a clientului. Gama larga a serviciilor de inchirieri autocare include inchirierea autocarelor pentru evenimente corporative, nunti, sarbatori, excursii scolare. Toate aceste servicii sunt oferite la cele mai bune preturi. De asemenea, se pot executa transferuri catre aeroporturi si gari, inclusiv din si in alte orase. Transportul copiilor, se face cu cea mai mare responsabilitate si seriozitate. In acelasi timp, calatoria este cat se poate de confortabila, prietenoasa, pentru ca toti copiii sa se simta ca si cum ar fi cu parintii lor. Autocarul mai poate fi inchiriat, de asemenea la cele mai optime preturi, pentru transportul sportivilor la cantonamente si meciuri. Cei care doresc sa mearga intr-un grup mai mare la forumuri, expozitii, seminarii, conferinte, competitii etc. de asemenea pot solicita serviciile de inchirieri autocare de la firma transcarsrl.

De interes:  Cheltuieli si profituri - gestionarea lor in cadrul unei afaceri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.