Camera de supraveghere IP 1.3 megapixeli HIKVISION DS-2CD2312-I

Daca vrei sa monitorizezi tot ceea ce se intampla in interiorul sau in jurul casei, la birou sau pe strada pe care locuiesti, cea mai buna solutie este prin intermediul camerelor de supraveghere. Acestea sunt din ce in ce mai ieftine, mai usor de instalat si mai performante si pot sa iti ofere o multime de avantaje, siguranta fiind cel mai important dintre ele.

In momentul in care achizitionezi o camera de supraveghere este foarte important sa te asiguri ca este 100% eficienta. Un prim pas pe care trebuie sa il faci este sa te informezi in legatura cu tipurile de camere care sunt pe piata. Daca te intereseaza lista completa a componentelor unui sistem de supraveghere, iti recomandam articolul de aici, care a fost scris pentru aceea care doresc sa isi achizitioneze singuri un astfel de sistem.

Care sunt cele mai utilizate camere de supraveghere pe care le poti cumpara?

  1. Camerele IP Wireless. Sunt performante si din ce in ce mai ieftine. Acestea se remarca prin usurinta instalarii, prin flexibilitate in ceea ce priveste locul in care pot fi puse si prin posibilitatea de rotire stanga-dreapta si sus-jos. O singura camera poate ajuta la monitorizarea unui spatiu foarte mare, fiind ideala pentru interior. Majoritatea camerelor IP wireless dispun si de senzor de miscare, asadar, se activeaza doar in momentul in care exista ceva ce merita filmat.
  2. Camerele de tip Dome. Sunt camere ideale pentru garaje, spatii de depozitare sau ateliere. Acestea au o constructie compacta si rezistenta si sunt construite intr-o carcasa cilindrica. Poti gasi atat camere de tip dome destinate interiorului, cat si camere destinate exteriorului. Un mare avantaj al acestoraeste faptul ca sunt destul de discrete.
  3. Camerele de tip Box. Au forma de cutie, de unde li se trage si numele. Acestea sunt camere standalone care pot fi folosite atat la interior cat si la exterior si ofera o flexibilitate foarte mare prin posibilitatea de a schimba carcasa sau lentilele in functie de nevoi.
  4. Camerele IP. Sunt asemanatoare cu cele IP wireless, insa au fire. Acestea pot transmite imaginile direct prin intermediul internetului. Sunt din ce in ce mai populare in conditiile in care iti permit sa urmaresti imaginile direct pe telefon, tableta sau PC live, de oriunde. Se remarca prin rezolutii video ridicate si usurinta in utilizare.
  5. Camerele de tip Bullet. Au o forma de glont si sunt ideale pentru spatiile exterioare. De regula, se evidetiaza prin calitatea superioara a imaginii si dotarile de ultima generatie, cum ar fi senzorul IR.
  6. Camerele cu termoviziune. Sunt perfecte pentru locurile in care vizibilitatea este foarte redusa, in conditiile in care pot detecta caldura pentru a diferentia obiectele. Sunt ceva mai costisitoare, insa pot detecta oamenii prin gaz, fum, praf sau ceata si au o raza de actiune foarte mare.
De interes:  Uriasele beneficii ale uleiului natural de canepa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.