Ultimul bal în Ciarda Roșie și pe Electrica! Doar ASU Poli joacă în deplasare în penultima etapă a ligii secunde

Sfârșitul lunii mai înseamnă penultima etapă de liga secundă a sezonului. Toate cele trei echipe timișorene au partide sâmbătă, de la ora 11. Ripensia și ACS Poli vor evolua acasă, în timp ce ASU Poli are o deplasare la Târgu Jiu. 

Ripensia va da piept în Ciarda Roșie cu Daco-Getica, iar Pelici vrea un succes după ultimele trei înfrângeri consecutive. „Un ultim joc acasă. Ne dorim mult să ieşim din starea aceasta de vacanţă pe care o simţim odată cu victoria pe care am avut-o împotriva celor de la Aerostar şi să încheiem anul cu o victorie. Suntem datori să facem asta pentru suporterii noştri, cărora le mulţumesc pentru tot sprijinul din această perioadă în care am lucrat, i-am simţit de multe ori alături de noi. În primul rând, pentru dânşii ne dorim să încheiem cu o victorie. Va fi un meci dificil, Daco-Getica este o echipă bună, cu jucători care au evoluat şi în primul eşalon, dacă e să ne gândim la câţiva dintre ei: Gavrilaş, Călinţaru, Muşat. Jucători buni care au nevoie de puncte pentru a fi siguri de rămânerea în acest eşalon. Din punctul acesta de vedere, noi suntem liniştiţi, dar, aşa cum am spus, ne dorim să terminăm cu o victorie”, a declarat antrenorul roș-galbenilor.

De interes:  Taverna Laguna - un restaurant de lux în Râmnicu Vâlcea

ACS Poli e deja retrogradată matematic, dar Valeriu Răchită vrea un succes cu CS Mioveni. Nu va putea conta însă pe Paramatti, Codrea, Țîgîrlaș, Rogoveanu, Munteanu, Calugher. „Aşteptările mele sunt să vină cât mai mulţi suporteri alături de echipă. Pentru că este ultimul meci oficial din Liga a II-a acasă. Ne-am bucura dacă am fi susţinuţi de mulţi suporteri. Probabil că după meci vom avea şi o sesiune de fotografii şi discuţii cu ei. Noi cred că n-am dezamăgit, am făcut 19 puncte, s-au pierdut unele şi din cauza greşelilor de arbitraj, şi greşelilor noastre, şi ghinionul… Dar cred eu că atitudinea noastră ca şi echipă a fost ok, aşa că şi mâine mă aştept la un meci greu, cu o echipă foarte bună a Ligii a II-a. Dar sper eu să fie rezultatul ca cel de la meciul cu FC Argeş”, a precizat Răchită.

În deplasare vor juca ASU Poli. Cosmin Petruescu nu poate conta pe Scutaru și Manea, suspendați. „O partidă dificilă pe care o aşteptăm cu nerăbdare, în care se întâlnesc cele mai tinere echipe din acest campionat, exceptând Brăila, care acum joacă cu juniorii republicani. Pandurii e o echipă cu o puternică forţă ofensivă, au înscris foarte multe goluri, dar la fel de adevărat este că îşi joacă una dintre ultimele şanse pe care le are pentru evitarea retrogradării. Ştim ce ne aşteaptă acolo, un teren sintetic, cu care ei sunt mult mai familiarizaţi decât noi. Dar exact ca la meciul cu UTA, ne-am antrenat pe sintetic, din acest punct de vedere nu este o problemă. Sperăm ca după meciul de sâmbătă să putem spune că ne-am atins obiectivul, să rămânem în Liga a II-a”, a punctat Petruescu.

De interes:  Bilanț pozitiv până acum pentru „leii” din Banat după primele trei amicale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.