ATB, Vama sau The Motans. Timp de trei zile, la Cioca va fi o adevărată discotecă în aer liber la Flight Festival

Finalul anotimpului cald nu înseamnă că se termină și festivalurile de muzică din zona de vest a țării, tot mai numeroase și tot mai apreciate. În ultimul sfârșit de săptămână din septembrie, aerodromul utilitar de la Cioca va găzdui Flight Festival. Pe scenă sunt așteptate nume grele ale muzicii electronică și nu numai, între care capul de afiș este DJ-ul ATB.

Line-upul anunțat de organizatori este plin de nume sonore. Pe lângă faimosul ATB, sunt anunțate și trupe foarte îndrăgite în România, precum Vama sau The Motans. Pentru iubitorii de muzică de club, pe scenă va urca și Manuel Riva. De asemenea, nu vor lipsi nici cei de la Dirty Nano, apreciați pentru mixurile lor de club. Nici cei care preferă ritmurile de hip-hop nu au fost uitați, deoarece la festival sunt invitați și Guess Who sau Spike. Din line-up nu lipsește nici DJ-ul timișorean Paul Damixie.

Flight Festival nu va fi doar o experiență muzicală. Organizatorii pregătesc și o zonă pentru iubitorii de artă, cu proiecții ale filmelor celebrului regizor Cristian Mungiu. De asemenea, participanții vor putea să zboare cu avioanele de mici dimensiuni. Nu vor lipsi nici workshopurile pentru copii sau activitățile cu zmeie de hârtie.

De interes:  Ai un salon de tatuaje? Ce faci cu acele folosite și cât de importantă este certificarea iso 14001?

Biletele s-au pus deja în vânzare, iar accesul general pentru trei zile costă 79 de lei. Mai multe detalii aici.

Sursa foto: insomniac.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.