Ceasul inteligent decent, dar remarcabil de cumpărat: Huawei Watch GT 3 Pro.

Anul precedent, când Google și Samsung au inversat locul ceasului inteligent Android, și Huawei a declarat că introduce Huawei Watch 3 pe un sistem de operare proprietar nou-nouț cunoscut sub numele de HarmonyOS 2. Apoi a respectat asta cu Huawei Watch GT 3. Și așa, nu este o mare surpriză că Huawei revine cu fantasticul Huawei Watch GT 3 Pro.

Anul trecut, Watch 3 a fost un efort sensibil și m-a incitat la o mulțime de ceasuri sau smartwatch-uri ale altor organizații. De asemenea, în ciuda faptului că nu am avut GT 3 Pro de multă vreme, ceea ce am descoperit nu cu mult timp în urmă duce la această energie largă. GT 3 Pro este disponibil în 2 versiuni: o lansare de titan și fiecare lansare ceramică. Primele calități sunt o carcasă de 46,6 mm cu un ecran OLED de 1,4 inchi, deși ultima referință este mai modestă la 42,9 mm cu un ecran de 1,3 inchi. Unele au, de asemenea, sticlă cromatică, au rezistență la apă și praf IP68 și sunt rezistente la înot până la 5ATM (164 ft). Durata de viață a bateriei este aproximativă egală cu 14 zile pentru ediția din titan și adecvată cu 7 zile pentru ediția ceramică.

De interes:  Incendiu de vegetaţie în apropierea pensiunii primarului comunei Pojejena

Din punct de vedere al specificațiilor, unele ceasuri se laudă și cu toți detectoarele pe care te-ai aștepta să-i vezi pe un ceas inteligent ideal. Acest lucru permite introducerea unui element optic de detectare a frecvenței pulsului, senzori SpO2, un accelerometru și un giroscop. De asemenea, are un barometru, un element de detectare a temperaturii și un gaussmetru. Atâta timp cât sunt disponibile capacități noi, ceasurile au un nou mod de exercițiu pentru scufundări libere și GPS încorporat. De asemenea, are o capacitate EKG – deși doar în statele în care Huawei a întâlnit progresul potrivit din partea autorităților de reglementare.

 

Huawei se află într-un loc ciudat când se adaugă la tehnologia sa de consum. Mulțumită unui ordin executiv dat de președintele Donald Trump în anul 2019, compania este interzisă să folosească tehnologia americană în gadgeturile sale. Acesta este inclus în Android și Wear OS – astfel, sistemul de operare proprietar. Și așa, deși pot examina Watch GT 3 Pro, nu este un smartwatch pe care să-l pot achiziționa cu adevărat.

De interes:  Sfaturi pentru alegerea sistemului de pompare a apei potabile

Totuși, multe dintre acestea nu vor conta la un moment dat Fossil, iar producători de ceasornicii terți sunt suplimentari pe Wear OS 3 de la Google. La fel ca și alte companii, dispozitivele portabile Huawei sunt implicate în ecosistemul său personal. În timp ce Wear OS 3 devine mult mai accesibil pe scară largă, diferiți ceasornicari terți vor primi o abordare a serviciilor Google și a celor mai bine vândute aplicații, unele precum Spotify. Acest lucru va fi plăcut pentru utilizatorii de Android în ansamblu. Pur și simplu, ceasurile Huawei sunt, chiar și așa, cele mai eficiente pentru persoanele care au telefoane Huawei.

În concluzie, ceasurile Huawei sunt închise în limbo. Încă am putut constata o mulțime de oameni care se aprofundează în funcționarea mai rapidă a ceasului, urmărirea bunăstării și estetica analogică – dacă ecosistemul de aplicații terță parte este absent. Dar, la momentul actual, niciunul dintre ceasurile sale nu este un adevărat subvertor care activează FOMO portabil. huawei watch gt 3 pro preț in Romania este de 2400 RON.

De interes:  Sfaturi pentru configurarea biroului de acasă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.