Victor Ponta şi Nicolae Bănicioiu

Primarul orașului Moldova Nouă, Adrian Torma, nu mai poate fi catalogat ca fiind un liberal cu orientări social-democrate. Începând de miercuri, spectrul de colaborare a edilului cu oameni politici din partide diferite s-a mărit, lucru anunțat chiar de secretarul general al Pro România, Ion Mocioalcă.

În urma discursului pe care l-au purtat miercuri, la Sala de Evenimente – Alex Moldova Nouă, atât fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, cât și liderul Pro România, Victor Ponta, discuții care-i îndemnau pe oameni la receptivitate și la alegerea de a fi reprezentați nu doar de vorbe, ci și de oameni gospodari, Ion Mocioalcă i-a mulțumit edilului de la malul Dunării pentru găzduire, anunțând, totodată, în mod oficial: „Dacă primarul este prietenul meu, de azi a mai câștigat doi prieteni: Victor Ponta și Nicolae Bănicioiu”.

Cu privire la cele enunțate în fața sutelor de ochi curioși de către secretarul general al Pro România, primarul Torma se simte onorat și declară pentru expressdebanat.ro: „Mă bucur că fostul prim-ministru Ponta și fostul ministru al Sănătății, Bănicioiu, au devenit prietenii mei. Este o onoare pentru mine! Ei fac parte dintr-o multitudine de prieteni pe care am reușit, în scurt timp, să mi-i fac și asta datorită faptului că am o atitudine pro românească, pro a face lucrurile așa cum trebuie și, evident, că atrag astfel de abordări”.

De interes:  Tragedie pe sosea! Autoturism răsturnat pe raza localității Slatina Timiș!

Politica – cercul care se-nvârte întotdeauna

Șeful administrației de la malul Dunării mizează pe ideea de a fi prieten cu toată lumea pentru că niciodată nu se știe ce turnură vor lua lucrurile: „Pentru noi, să vină un fost prim-ministru al României la Moldova Nouă este o onoare! Eu, în calitate de primar, din orice partid aș fi și de oriunde ar fi primul ministru, consider că este o mare onoare pentru noi și pentru mine, dar consider că este și o obligație morală să-i primim ca o gazdă bună. E benefic să-mpărtășim din problemele noastre. De ce? Pentru că politica este un cerc care se-nvârte întotdeauna și niciodată nu poți să știi cum se-ntorc lucrurile și s-ar putea să țină de anumiți oameni cu care ai socializat, la un moment dat, rezolvarea problemelor comunității pe care o conduci”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.