În mai puțin de trei săptămâni, se va fluiera finalul campionatului ligii secunde, iar ACS Poli e ca și retrogradată. Ripensia și ASU Poli luptă pentru o clasare cât mai bună. Cele trei formații vor juca în trei zile consecutive, de sâmbătă până luni inclusiv, în antepenultima etapă a ligii secunde.

Doar ASU Poli joacă acasă sâmbătă cu CS Balotești. Cosmin Petruescu are tot lotul valid. „Ne aşteaptă o partidă extrem de dificilă şi de importantă prin prisma faptului că avem mare nevoie de cele trei puncte. E o partidă pe care o vom aborda cu maximă încredere, seriozitate şi determinare, pentru că orice rezultat în afara victoriei putem spune că e destul de grav. Ne dorim victoria pentru a fi mai liniştiţi pentru ultimele două partide. Principala preocupare a fost să ne refacem din punct de vedere fizic. Sperăm ca sâmbătă, la ora 13.00, să putem spune că am gestionat bine toate cele trei jocuri. Baloteştiul e o echipă incomodă, cu înfrângeri la scor, dar şi cu victorii surprinzătoare”, a precizat antrenorul ASU Poli despre meci.

De interes:  Atenție de unde luați biletele de călătorie! Poliția a prins vânzători cu 5.000 de tichete false

Ripensia joacă duminică în deplasare la Mioveni. iar Pelici are probleme de lot. Zaluschi, Dumiter și Tînc sunt suspendați, iar Monea și Ungureanu, accidentați. „Fiecare meci e important pentru noi până la final. Trebuie să ne recuperăm în primul rând fizic, pentru că duminică vom juca din nou, iar sâmbătă va fi o zi lungă pe drum. Avem jucători suspendați. Am pierdut trei jucători pentru următorul joc din punct de vedere al cartonașelor galbene. Să vedem care e starea fizică, să ne recuperăm cât mai bine. Vom încerca să jucăm, să recuperăm din puncte la Mioveni. Suntem nevoiți automat, e clar că va trebui să intre alții”, a precizat Alexandru Pelici.

Valeriu Răchită are luni la Ploiești un meci al orgoliilor, cu fosta sa echipă, Petrolul. Și ACS Poli are probleme de lot, cu Antonio Manolache suspendat. „Pentru mine, da. Mă întorc acasă. Mă întorc pe stadionul la care am muncit un an de zile. Mă întorc în orașul meu natal. Dar va fi un meci ca la Snagov, când m-am dat la o parte și am făcut 0-0. N-am nicio legătură cu Cristi Vlad, nu mă interesează. Mă întorc acasă, nu mă întorc la o persoană sau alta. Mă întorc acasă la mine. Normal că vreau să câștig. Așa îți câștigi respectul, câștigând. Cred eu că la Snagov am stricat multe pronosticuri. Am făcut 0-0, cu Snagovul pe primul loc, noi pe ultimul loc”, a punctat Răchită.

De interes:  Ce avantaje oferă eficiența energetică într-o companie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.