Belodedici și Rotariu revin la Stelele Banatului. Se joacă pe Stadionul Municipal din Caransebeș

Stelele Banatului își continuă tradiția la Caransebeș, prin organizarea unui turneu-maraton de fotbal pe Stadionul Municipal, o acțiune la care iau parte foști sportivi din zona Banatului, care au activat la cele mai importante cluburi din țară și străinătate.

Turneul va debuta duminică, 19 mai, la ora 9.00 și în această ediție a VI-a au fost invitate echipe din Timișoara, Lugoj, Făget, Bazoș, Hunedoara, Oțelu Roșu, Reșița, Moldova Nouă, Berzasca, o combinată Anina – Oravița și două echipe din Caransebeș.

„Echipele sunt formate din foști jucători din Banat, divizionari cu experiență, care și-au dorit o întâlnire pe terenul de fotbal. Tradiționalul meci Stelele Banatului se va desfășura la finalul turneului, în jurul orei 18.00 și va fi între o ipotetică selecționată a României, formată din jucători din Banat, printre care Miodrag Belodedici, Iosif Rotariu, Florin Bătrânu, Constantin Varga, Romică Gabor, Ion Constantin Marcu, Ion Florea și Ion Atodiresei, care va disputa un meci demonstrativ împotriva unei selecționate a Banatului mai tânără”, ne-a precizat Dan Avram, care a inițiat acțiunea Stelele Banatului din pasiunea pentru fotbal și pentru ca și talentele de astăzi să aibă exemplele de ieri.

De interes:  Cum alegem un fotograf botez in Timisoara

Organizatorii evenimentului sunt Clubul Era Comexim, Primăria și Consiliul Local Caransebeș, Cabinet Notarial Scânteie Petru, și Șantier 102 Caransebeș.

CITEȘTE ȘI: Stelele Banatului (re)vin la Caransebeș! Datorită mobilizării comunității locale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.