Urmează să ai un bebeluș? Ce lucruri să cumperi ca să le folosești ani întregi?

Atunci când ești părinte pentru prima dată, se poate dovedi a fi dificil atunci când trebuie să iei alegeri legate de ce lucruri are într-adevăr nevoie. Există foarte multe produse pe piață, iar tu trebuie să te documentezi înainte de achiziția lor, pentru a fi sigur că nu arunci banii pe fereastră. Cel mai indicat este să investești în lucruri de durată, pe care copilul să le folosească ani la rând, nu numai câteva luni. Vrei să descoperi care sunt aceste produse?

Iată o listă de produse pe care copilul tău le va folosi mulți ani la rând!

  •     Pătuț transformabil

Unul dintre obiectele pe care copilul tău le va folosi cel mai mult este reprezentat de pătuțul în care doarme. Ei bine, află că este important să investești în acest obiect pentru confortul și siguranța copilului tău. Optează pentru paturi transformabile, pe care copilul le poate utiliza de la 1 la 18 ani, fiind conceput să se transforme odată cu evoluția copilului. De cele mai multe ori, patul are o funcție de extindere simplă și versatilă, perfectă pentru orice cameră ar avea copilul. Dacă ți se pare o perioadă prea lungă, există și paturi pe care să le folosească de la naștere, până la 5 ani, acestea având chiar opțiunea de a fi legate de patul părinților, pentru a menține legătura în timpul somnului.

  •     Saltea interactivă
De interes:  Implanturi dentare la pacienții cu diabet: ce trebuie să știți

Următorul obiect de pe listă are legătură cu distracția copilului, dar și cu modul de dezvoltare cognitivă al acestuia. Astfel, dacă alegi să cumperi un produs din gama de saltele de activități pentru bebeluși de la babyneeds.ro, copilul poate să se joace în primii ani de viață pe ea, având niveluri diferite de explorare (întins, prin agățare, în șezut). Acest tip de produs este perfect pentru a liniști copilul, dar și pentru a-l ajuta să se dezvolte armonios. 

  •     Scaun auto

Ultimul pe listă este indispensabilul scaun auto, acesta fiind alături de copilul tău în călătoriile cu mașina începând cu vârsta de 9 luni, până la 12 ani. Dacă ai o mașină, este imposibil să nu achiziționați un scaun auto, întrucât acesta este singurul mod prin care poți să îl plimbi în autovehicul. Acest produs este foarte comod și asigură siguranța copilului tău, așa că investește într-un produs de calitate, căci va fi folosit mulți ani la rând de către el. Majoritatea sunt ajustabile și pot fi fixate în funcție de mașină și de dorințele copilului.

 Așadar, există câteva produse care merită toată atenția ta și trebuie cumpărate atunci când ai un copil. Ia în considerare lista de produse de mai sus atunci când vrei să achiziționezi lucrurile necesare copilului tău, întrucât conține obiectele esențiale pentru siguranța și evoluția copilului tău. Nu trebuie să cumperi toate produsele existente pe piață, ci doar să investești în câteva lucruri de durată, pe care copilul tău să le folosească cu plăcere până crește mare și începe să aibă alte nevoi. 

                                                                                                                         

Sursa foto: pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.