Casa de Cultură Moldova Nouă revine cu o nouă provocare în rândul elevilor care fac parte din ciclul primar – prima ediție a concursului de teatru pentru amatori.

În ideea sprijinirii diversității, a imaginației, dar și în ideea dezvoltării anumitor abilități, toți copiii din Clisura Dunării sunt invitați să se înscrie la concursul de teatru pentru amatori, prima ediție a evenimentului fiind programată să aibă loc la mijlocul lunii noiembrie.

Singurele condiții impuse de instituția culturală de la malul Dunării se referă la timpul acordat fiecărei piese de teatru (să nu depășească 10 minute), în actul artistic mizându-se pe implicarea mai multor elevi trupe, nicidecum pe momente realizate de un singur elev. În rest, tinerii vor beneficia de toată libertatea în ceea ce privește tematica reprezentației, acest lucru fiind valabil și în privința gestionării elementelor de decor, dacă povestea va fi reprezentată și în manieră vizuală.

Câștigătorii concursului vor primi trofee, diplome și alte premii speciale, de recompense beneficiind și coordonatorii micuților.

De interes:  Sfaturi pentru menţinerea sănătăţii sistemului reproducător la femei

Nu uitați! Concursul elevilor amatori de teatru din Clisura Dunării e programat să aibă loc vineri, 15 noiembrie, copiii având posibilitatea de a se înscrie în concurs solicitând, în privat, pe pagina de Facebook a Casei de Cultură Moldova Nouă, un formular de înscriere, până la data de 1 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.