Cum am completat contractul de vanzare cumparare auto in doar 5 minute!

Zilele trecute mi-am cumparat masina si am trecut printr-o multime de peripetii. De cand am vazut-o am zis gata, mi-am gasit masina si dus am fost, am plecat dupa ea, desi era o ora destul de tarzie si ma gandeam ca nu am unde sa fac contractul de vanzare cumparare, totusi am crezut ca este Bucuresti si ca gasesti non-stop un birou de acte. Am gasit pe naiba, am luat tot sectorul 1 si 2 la rand…si din cate am inteles ar fi fost ceva, dar undeva prin Vitan, iar la ce trafic era nici in 2h nu ajungeai acolo, era totul blocat.

Ce faci cand nu stii ce sa faci ? Cauti pe google rapid si gasesti orice rezolvare, asa am dat de un site in care poti sa-ti creezi digital sau online, contractul auto. Ce crezi? In 5 minute aveam contractul pe email. Bine, ma si pricep ca am completat alea de ziceai ca sunt cu avionul.

De interes:  Tu știai despre aceste mituri despre păcănele?

L-am printat prin mall Baneasa, la un agentie de turism parca. Am rugat-o frumos, i-am bagat o spaga mica si m-a ajutat. Deci asa de norocos, nu exista.

Siteul gasit a fost  www.contract-vanzare-cumparare-auto.ro , acesta oferă o serie de beneficii, cum ar fi: posibilitatea de a genera contracte non-stop; procesarea securizată a plăților prin Netopia Payments; contractul va fi identic cu cel furnizat de site-ul DRPCIV; contractul este produs imediat după ce se primește plata; poate fi creat atât de pe laptop, cât și de pe telefon; este valabil atât pentru poliție, cât și pentru primărie; utilizatorii nu trebuie să se deplaseze la un birou de înmatriculări auto; costul este de doar 27.99 de lei, ceea ce reprezintă un tarif remarcabil de mic în comparație cu birourile de înmatriculare auto; nu este nevoie să se deplaseze pentru a genera un contract – tot ce este necesar este o imprimantă și un pix pentru a semna documentul; și este incredibil de rapid, asigurând clienților primirea contractului instant pe email.

De interes:  La ce oferte black friday sa te uiti si ce sa cumperi de Black Friday?

Dupa am vazut acasa ca exista si o varianta gratuita pe DRPCIV, dar nenica, am descarcat-o eu in telefon si este imposibil sa o editezi. Trebuie un program in care poti edita PDF-uri, iar faza este ca nu gasesti nimic gratuit si trebuie sa platesti nu stiu ce aplicatie.

M-am lasat pagubas si am zis ca oricand voi avea nevoie o sa apelez la serviciile site-ului pe care l-am gasit, desi trebuie sa platesti 28 lei. Totul a fost rapid. Traiasca tehnologia! Felicitari celui care a lansat un asemenea serviciu digital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.