Deputatul PNL Pavel Popescu susține că are informații că cei de la PSD vor încerca să fraudeze alegerile europarlamentare! Liberalul spune că aceste informații le-au parvenit la partid din „surse” și că nu e vizată vreo zonă anume, ci o intenție de fraudare ca direcție generală.

Popescu cere tuturor oamenilor care vor avea informații despre astfel de tentative să anunțe organele abilitate. „Sursele noastre spun că PSD-ul va fura masiv la vot și au directive clare pentru că PSD este un partid cu metehne vechi. Doresc să pună mânuța unde trebuie pusă”, a punctat deputatul. Întrebat dacă vor încerca numărători precum cea pentru care europarlamentara Maria Grapini a fost criticată, Popescu a precizat că „doamna Grapini este pe lista PSD-ului și cred că s-ar erija bine într-un lider al selecției buletinelor de vot sau ca metodă clasică de anulare a buletinelor de vot. Sper din suflet să nu se întâmple aceste lucruri și ca cei din secțiile de votare să raporteze fiecare incident”, a adăugat deputatul PNL.

De interes:  Reparații drujbe București și semne ale defecțiunilor

De asemenea, Pavel Popescu spune că simte aceeași energie de dinainte de alegerile prezidențiale din 2014, când a câștigat Klaus Iohannis și e convins că PSD va obține un rezultat slab la scrutinul din 26 mai. „Simt aceeași energie din 2014, când am venit cu o zi înainte de alegeri să le vorbesc oamenilor despre Klaus Iohannis și apoi m-am întors la Oslo. Simt că putem câștiga aceste alegeri. Putem trimite coaliția de guvernare PSD-ALDE la culcare! Oamenii nu mai suportă, nu mai știu încotro să o apuce, sunt asfixiați de ceea ce a făcut PSD”, consideră politicianul născut în comuna Giroc, dar stabilit la Oslo, în Norvegia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.