Liberalul Pavel Popescu șochează! „Sursele noastre spun că PSD va fura masiv la alegeri”

Deputatul PNL Pavel Popescu susține că are informații că cei de la PSD vor încerca să fraudeze alegerile europarlamentare! Liberalul spune că aceste informații le-au parvenit la partid din „surse” și că nu e vizată vreo zonă anume, ci o intenție de fraudare ca direcție generală.

Popescu cere tuturor oamenilor care vor avea informații despre astfel de tentative să anunțe organele abilitate. „Sursele noastre spun că PSD-ul va fura masiv la vot și au directive clare pentru că PSD este un partid cu metehne vechi. Doresc să pună mânuța unde trebuie pusă”, a punctat deputatul. Întrebat dacă vor încerca numărători precum cea pentru care europarlamentara Maria Grapini a fost criticată, Popescu a precizat că „doamna Grapini este pe lista PSD-ului și cred că s-ar erija bine într-un lider al selecției buletinelor de vot sau ca metodă clasică de anulare a buletinelor de vot. Sper din suflet să nu se întâmple aceste lucruri și ca cei din secțiile de votare să raporteze fiecare incident”, a adăugat deputatul PNL.

De interes:  Care sunt atributele unei cărţi de vizită care atrage atenţia

De asemenea, Pavel Popescu spune că simte aceeași energie de dinainte de alegerile prezidențiale din 2014, când a câștigat Klaus Iohannis și e convins că PSD va obține un rezultat slab la scrutinul din 26 mai. „Simt aceeași energie din 2014, când am venit cu o zi înainte de alegeri să le vorbesc oamenilor despre Klaus Iohannis și apoi m-am întors la Oslo. Simt că putem câștiga aceste alegeri. Putem trimite coaliția de guvernare PSD-ALDE la culcare! Oamenii nu mai suportă, nu mai știu încotro să o apuce, sunt asfixiați de ceea ce a făcut PSD”, consideră politicianul născut în comuna Giroc, dar stabilit la Oslo, în Norvegia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.