Muşchi… de argint! Un poliţist din Oţelu Roşu, pe podium la o competiţie internaţională de culturism!

Succes cărăşean la tradiţionala competiţie de culturism şi fitness Pro Nutrition Grand Prix, aflată anul acesta la cea de-a 12-a ediţie. Ovidiu Covaciu, inspector de poliţie la Oţelu Roşu, a reuşit o performanţă deosebită în cadrul evenimentului sportiv care a reunit la Dej aproximativ 200 de concurenţi din mai multe ţări europene. Deşi e pasionat de peste un deceniu de sportul care îţi modelează corpul, cărăşeanul a participat pentru prima oară la o competiţie de o asemenea anvergură – iar munca depusă la sală i-a fost răsplătită. Ovidiu Covaciu a adus acasă medalia de argint a categoriei 80 de kg.

”A fost incredibil la concurs; pregătirea a fost intensă, extenuantă, dar am avut mulțumirea sufletească că am reușit să obțin medalia de vicecampion. M-am pregătit mult mai puțin decât ceilalți concurenți, având doar 9 luni pentru acest concurs, dar satisfacția a fost mult mai mare. Am participat la seniori, categoria 80 de kg. Fiind prima participare am fost destul de emoționat și nu am avut experiența scenică. Câștigătorul participă de 10 ani în competiții. Totul a plecat de la o ambiție a mea de a slăbi, iar după ce am văzut progresul mi-am dorit să particip și în competiții de acest gen, ținând cont că practic acest sport de 12-13 ani. Am dorit să simt și eu emoția de pe scenă. Nu știu însă dacă voi continua, deoarece anul acesta am concurat fără spectatori, premiile au fost modeste, am răpit din timpul familiei. Cu toate acestea, le recomand tuturor celor care doresc să practice acest sport, să o facă. Eu mă simt foarte bine, am o mare satisfacție văzând ce am putut să realizez cu corpul meu”a declarat Ovidiu Covaciu.

De interes:  Se reia traficul pe străzile George Enescu și Gratz, iar in același timp, traficul de pe strada Nicolae Titulescu se inchide!

Proaspătul medaliat de la Dej a terminat Școala de Agenți de Poliție în anul 2009, iar timp de şase ani a fost luptător în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului. În prezent, Ovidiu Covaciu îşi desfăşoară activitatea la Poliția orașului Oțelu Roșu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.