Super SOCO – un powerBRAND de scutere electrice

Trăim într-o perioadă în care orașele noastre devin tot mai aglomerate și tot mai poluate. Timpii petrecuți în trafic cresc de la an la an iar în unele zone este aproape imposibil să găsești un loc de parcare. Soluția este una cât se poate de simplă iar acum este la îndemâna oricui: scuterul electric.

e-scutere a adus scuterele electrice NIU pentru prima data in Romania în luna mai 2018, scutere de o calitate ridicată care oferă o serie de caracteristici nemaîntâlnite pe niciun alt scuter electric: tracking prin GPS, alarmă și notificări pe smartphone, cruise control, protecții multiple anti-furt precum și o aplicație pentru iPhone și Android prin care puteți vedea autonomia rămasă, statusul bateriei, ultimele trasee efectuate precum si alte informatii importante despre scuterul dvs.

Scuterele electrice NIU folosesc baterii Litiu-Ion cu celule Panasonic fabricate în Japonia, motoare Bosch fabricate în Germania care au diferite puteri și au fost special concepute pentru aceste scutere, precum și renumitele șasiuri de aliaj Aluminiu și Titan fabricate in Korea.

De interes:  Ripensia, pregătită de duelul istoric cu Universitatea Cluj. Ce spune Pelici despre jocul de la mijlocul turului | Express de Banat

În prezent un asemenea scuter electric se poate achiziționa la promoție începând de la 1499 euro + TVA iar câștigul dvs. este triplu: mai putin timp petrecut în trafic, loc de parcare garantat și un cost de doar 1 leu pentru 50 de km parcurși în oraș. Nici nu mai menționăm designul premiat internațional de renumite publicații de specialitate cum ar fi Reddot sau iDesign.

Un nou brand de scutere electrice a fost introdus in oferta in luna iunie 2019 si este vorba de Super SOCO, brand care face parte din colosul Australian VMOTO. Super SOCO este unul din cele trei branduri proprii ale VMOTO si se remarca printr-un design clasic redesenat si retransformat cu stil.

Super SOCO TC este un scuter electric (moped) cu un design inconfundabil, care atrage priviri oriunde ai merge cu el. Designul sau clasic de cafe racer a amuțit până și concurența, nemaiexistând pe piață pana acum un scuter electric cu un design asemănător. Super SOCO TC se poate conduce cu categoria B de permis, astfel, trecerea de la masina la scuter se poate face instant, fara a da examene sau a face alte ore de legislatie rutiera.

De interes:  7 categorii de mobilă și cum se transportă fiecare în parte

Super SOCO TC vine cu un motor electric BOSCH integrat in roata din spate si special conceput pentru acest scuter. Puterea maxima dezvoltata de acest motor este de 3000W si ofera un cuplu de 150Nm facand astfel plecarile de pe loc o distractie pentru cel care il conduce. Acest motor este alimentat de o baterie portabila Litiu-Ion cu celule 18650 care poate fi incarcata la orice priza casnica de 220V. Astfel, nu conteaza daca stai la bloc sau la casa, incarcarea bateriei se poate face oriunde exista o priza normala. Bateria fiind portabila, o puteti lua cu dvs. si la birou pentru a o incarca in timp ce sunteti la servici.

Important de stiut este si faptul ca acum puteti achizitiona aceste scutere electrice in rate prin parteneriatul nostru cu TBI Bank.Pentru a conduce scuterele noastre electrice pe drumurile publice este nevoie de carnet de conducere din orice categorie. Conform reglementărilor privind circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, cei care deţin deja un permis de conducere, indiferent de categorie, pot conduce şi scutere.

De interes:  Cum să nu mai facem risipă de energie, mai ales la mansardă

Conform Art.24.1, litera d), „permisele de conducere eliberate pentru orice categorie sunt valabile pentru vehiculele din categoria AM“.Vă invităm pe www.e-scutere.ro pentru a vedea mai multe detalii despre scuterele NIU, Super SOCO si Sur-Ron, a consulta ultima ofertă de prețuri, iar ulterior a programa un test-drive cu noua revoluție urbană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.