Top 5 beneficii ale aplicarii foliei pe geamurile masinii

Aveti grija de motorul masinii, cu reparatii si intretineri periodice, dar v-ati gandit sa aveti grija de geamurile masinii? S-ar putea sa va ganditi la protejarea geamurilor, sau aplicarea foliei auto, doar ca la o imbunatatire estetica, insa aceasta ofera beneficii functionale pe termen lung, care va protejeaza pe dumneavoastra si vehiculul dumneavoastra. Sa vedem care sunt top 5:

1. Aplicarea de folie pe geamurile masinii poate proteja tapiteria masinii impotriva decolorarii

Masina dumneavoastra este un bun valoros, si doriti sa reziste cat de mult timp posibil. Infolierea profesionala a geamurilor masinii este un mod grozav de a va proteja investitia. Desi utilizarea unui parasolar sau parcarea masinii la umbra poate reduce temporar stricaciunile provocate de soare, folia aplicata pe parbriz blocheaza razele puternice ale soarelui care pot decolora tapiteria, pielea sau vinilinul.

Totodata protejeaza interiorul masinii de crapaturi si deformari, pentru a va pastra masina ca noua mai mult timp. Infolierea parbrizului blocheaza si reflexia parbrizului, scazand oboseala ochilor datorata luminii directe a soarelui si stralucirii puternice a farurilor pe timpul noptii.

De interes:  Care sunt beneficiile copertinei retractabile

2. Infolierea parbrizului blocheaza razele UV daunatoare

Infolierea geamului de la masina poate bloca pana la 99% din razele ultraviolete daunatoare ale soarelui care pot accelera imbatranirea si cauza cancer al pielii. Razele ultraviolete, sau razele UV, cum sunt denumite in general, sunt o forma de radiatie electromagnetica. Expunerea prelungita poate rezulta in vatamarea pielii, arsuri, colorarea inchisa a pielii, imbatranirea prematura si alte boli mai grave.

Chiar si o folie transparenta sau de o nuanta deschisa aplicata pe geam ofera protectie UV, blocand razele UVA si UVB. Cercetarile arata faptul ca 53% din bolile grave de piele apar pe partea stanga a corpului, adica pe partea masinii care corespunde soferului. Conform website-ului www.folie-auto.net pentru persoanele care conduc perioade indelungate de timp, folia de protectie aplicata pe parbriz ofera un avantaj critic care protejeaza impotriva acestui risc.

3. Geamurile cu folie aplicata ale masinii pot ajuta la respingerea caldurii soarelui

Daca ati trecut prin incercarea de a gasi nivelul potrivit de aer conditionat pentru toti pasagerii masinii dumneavoastra, infolierea geamurilor pot ajuta la rezolvarea acestei dileme. In functie de tipul foliei, aceasta poate bloca undeva intre 35-65% din caldura soarelui care se acumuleaza in masina. Puteti crea un echilibru intre clima si confort pentru toti pasagerii, si economisi consumul de combustibil datorat utilizarii excesive a aerului conditionat.

De interes:  Cum alegi cel mai bun generator de ozon

4. Folia ofera protectie impotriva spargerii geamului

Beneficiile montarii foliei protectoare pe geamuri, din punct de vedere ale sigurantei oferite, nu pot fi subestimate. Folia pentru parbriz este conceputa pentru a proteja sticla impotriva spargerii daca un obiect o loveste. In eventualitatea unui accident rutier, pasagerii sunt protejati impotriva cioburilor de sticla, si impotriva caderii accidentale prin geamuri. In plus, spargatorilor de masini le va fi mai greu sa sparga sticla foliata pentru a patrunde in masina dumneavoastra.

3. Geamurile foliate ofera intimitate si securitate sporita

Folia aplicata pe geamuri este disponibila intr-o mare varietate de nuante, oferind intimitate dumneavoastra si pasagerilor dumneavoastra, in timpul calatoriilor. Atunci cand parcati masina, puteti pleca linistiti, iar bunurile dumneavoastra valoroase vor fi protejate de ochii iscoditori.

Beneficiile aplicarii foliei pe geamurile masinii depasesc imbunatatirea aspectului masinii dumneavoastra. Va pot oferi linistea necesara atunci cand vine vorba de protejarea masinii dumneavoastra, si a celor care calatoresc cu dumneavoastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.