A avea propria piscina face parte din dorinta multor oameni. Pentru cei care locuiesc acasa, optiunile sunt mai mari, deoarece disponibilitatea spatiului exterior ajuta foarte mult.

Indiferent de spatiul pe care il aveti la dispozitie, este posibil sa aveti o piscina tot a voastra! Din ce in ce mai multi producatori investesc in dimensiuni si functii pentru toate gusturile si domeniile.

Prin urmare, mai jos, va prezint cele mai bune modele de piscine gonflabile disponibile pe piata.

Poate parea usor sa alegeti o piscina gonflabila, avand in vedere doar capacitatea. Dar trebuie sa tineti cont de alti factori care vor influenta durabilitatea si siguranta piscinei. Pe conde.ro gasesti cele mai noi tipuri de piscine gonflabile pe care le gasesti pe piata in acest an.

De aceea am creat acest ghid de cumparare cu toate informatiile de care aveti nevoie pentru a lua cea mai buna decizie atunci cand alegeti piscina gonflabila ideala pentru spatiul dvs.

De interes:  Cele mai bune seturi fitness pentru mers la sală

Inainte de a va decide sa va cumparati piscina gonflabila, trebuie sa analizati zona pe care o aveti la dispozitie. De exemplu, bazinele pentru copii, cu o capacitate de aproximativ 100 de litri, pot fi instalate in sufragerie, dormitor sau balcon.

Cu toate acestea, piscinele gonflabile de peste 1.000 de litri au nevoie de mai mult spatiu liber, cum ar fi o gradina, o terasa pe acoperis sau chiar un garaj. Dar, de asemenea, indiferent daca este vorba de o piscina mica sau mare, este esential sa va asigurati ca va exista spatiu suplimentar in jurul piscinei pentru ca oamenii sa circule.

Dupa luarea in considerare a dimensiunii spatiului, trebuie sa luati in considerare tipul de suprafata pe care va fi montata piscina gonflabila. Este esential sa va asigurati ca terenul in care va fi amplasata piscina este plat, ferm si curat.

De asemenea, nu se recomanda instalarea piscinei gonflabile pe soluri umede, nisipoase si pietroase, care pot provoca, de asemenea, rupturi si gauri in structura.

De interes:  Activități de iarnă în Călimănești - Căciulata

Dar daca singura zona pe care o aveti la dispozitie are oricare dintre aceste caracteristici, puteti remedia daunele folosind o prelata din plastic sub piscina.

De fapt, expertii recomanda utilizarea unei prelate de protectie in orice situatie pentru a va pastra piscina gonflabila mai mult timp.

In acest moment sunt comercializate prelate de protectie specifice. Dupa cum vom vedea mai tarziu, in unele cazuri, prelata vine chiar cu piscina gonflabila.

In orice caz, pentru a garanta o mai mare siguranta, va recomandam sa alegeti amplasarea piscinei dvs. gonflabile pe un teren cu iarba sau chiar pe o podea din beton.

Dar daca doriti sa depozitati sau sa transportati piscina gonflabila, trebuie sa goliti toata apa. Pentru aceasta, unele modele de piscine gonflabile au un adaptor pentru conectarea la furtunul extern.

In functie de dimensiunea piscinei, veti avea multa apa de golit. Prin urmare, este important sa se calculeze unde se va scurge apa. Asadar, nu uitati sa curatati bine piscina si sa o pastrati numai dupa ce este complet uscata. In mod ideal, lasati piscina gonflabila expusa la soare pentru o perioada de timp.

De interes:  TOP 3 investiții inteligente pentru stabilitate financiară!

Dupa cum sa mentionat deja, capacul de protectie ajuta la asigurarea sigurantei copiilor in timp ce piscina nu este utilizata. Dar, atunci cand utilizati piscina, este esential sa acordati atentie masurilor de siguranta.

Potrivit expertilor, copiii se pot juca in piscina gonflabila de la sase luni. Dar, este obligatoriu sa existe intotdeauna un adult care sa supravegheze copilul , la orice varsta. Acest lucru se datoreaza faptului ca, din pacate, inecul este o cauza comuna a mortii sugarilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.