Scutere Piaggio Beverly vs Medley

Scuterele Piaggio sunt tot mai apreciate pe batranul continent, dar si in intreaga lume, cel putin in ultimii 10 ani. Calitatea, siguranta si fiabilitatea pieselor Piaggio au facut ca aceste vehicule sa capete o valoare si recunoastere certa la nivel international.

Piaggio lanseaza anual noi modele originale de vehicule pe doua roti care au o rata ridicata de succes la public. 

Haideti sa vedem care sunt caracteristicile fiecarui model in parte: Beverly vs Medley. 

Piaggio Beverly

La douazeci de ani de la lansarea primei sale generatii, cel mai recent Piaggio Beverly devine mai bun, dar cu aceeasi atitudine sportiva si design elegant care a zguduit conceptul de mobilitate urbană. Astazi, Beverly este un crossover care combină versatilitatea si beneficiile unei roti medii cu performanțta si confortul unui GT de lux. Disponibila in versiunile de 300 și 400 cmc, aceasta noua formula interesanta duce puterea si confortul la un alt nivel atat pentru utilizator, cat si pentru pasager. Daca veti avea cu adevarat nevoie de componente de schimb, puteti alege piese Piaggio originale de pe scuter-mania dealer autorizat piese scuter.

Versatilitatea este cuvantul cheie. Beverly, un simbol al elegantei si agilitatii de peste doua decenii, cel mai indragit dintre toate rotile inalte, continua sa evolueze si sa surprinda. Au trecut 20 de ani de cand Beverley a intrat in scena si a devenit un adevarat crossover versatil.

Este un scuter silentios pregatit pentru o noua aventura urbana!

Piaggio Medley

Practic, dinamic, usor …si modern. Cam acestea sunt trasaturile definitorii ale unui Piaggio Medley. Noul Piaggio Medley creeaza o noua clasa de scutere cu roti mari, combina avantajele unui scuter agil si usor cu cele ale unui scuter cu roti  mai mari si mai puternice.

Piaggio Medley prezinta cea mai recenta evolutie a familiei de motoare Piaggio i-get 125 și 150 cc. Ambele motoare sunt racite cu lichid, cu distributie cu 4 supape si injectie electronica. Acest tip de motor ii confera lui Medley si mai multa vioiciune si agilitate in trafic, imbunatatindu-i performanta si facandu-l printre cele mai puternice din clasa lor.

Sursa 

De interes:  De ce sa alegi piese scutere de calitate pentru scuterul tau?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.