Ce trebuie să conțină un kit de unghii pentru manichiura acrilică?

Tehnicienii de unghii au nevoie de o gamă destul de amplă de echipamente pentru a putea îndeplini cerințele clienților. De la instrumentele de bază pentru pregătirea unghiilor și până la echipamentele necesare pentru efectuarea unei manichiuri în tendințe, kit-ul de unghii al unui tehnician poate fi foarte complex. De la sclipici, modele și până la pudre acrilice, unele echipamente sunt esențiale pentru un tehnician, în timp ce altele sunt indispensabile doar dacă doriți să vă specializați pe manichiuri impresionante.

În primul rând, un kit unghii trebuie să conține elementele de bază, după care vă puteți extinde treptat kit-ul în timp, astfel încât să puteți realiza o mare varietate de manichiuri. În continuare, manichiura acrilică este deosebit de solicitată, iar acest tip de manichiură necesită îndemnare și produsele potrivite. Iată ce trebuie să conțină un kit de unghii dacă doriți să realizați o manichiură acrilică:

Forme de unghii și tipsuri

Formele și tipsurile sunt un ajutor util pentru modelarea unghiei acrilice. Formele de unghii sunt șabloane mari de autocolante folosite pentru a sculpta unghia cu o pensulă și pudră, în timp ce tipsurile sunt unghii false din plastic, gata formate, care vor fi aplicate pe unghiile naturale. Formele de unghii sunt foarte accesibile, pot fi cumpărate în cantități mari și puteți alege dintre forme de unică folosință sau reutilizabile. Sunt mai dificil de utilizat, deoarece forma trebuie să fie plasată perfect pentru a obține unghii uniforme. Unghiile acrilice vin într-o varietate de forme, cum ar fi stiletto, coffin sau ballerina, așa că va fi necesar să exersați aplicarea tuturor formelor de unghii înainte de a le folosi atunci când realizați manichiura unei cliente. Pe de altă parte, tipsurile sunt ieftine, pot fi cumpărate în cantități mari, sunt mai ușor și mai rapid de utilizat, deoarece se aplică pe unghiile clientei și se taie sau se pilesc până când se obțin forma dorită. Pentru a realiza o manichiură acrilică impecabilă, va fi necesar să dețineți și o freză unghii, care va asigura rezultate mai rapide și mai precise.

De interes:  Patru zile de petrecere și activități culturale în cinstea județului Timiș

Pudră acrilică

Pudra sau pulberea acrilică este o substanță care formează unghia acrilică și poate oferi culoare unghiilor. Dacă utilizați tipsuri, pudra acrilică se aplică deasupra. Pudra acrilică este accesibilă și poate fi cumpărată în cantități diferite. Se aplică cu lichid acrilic și o pensulă pentru a se obține astfel o manichiură rezistentă și de lungă durată. Pudra acrilică este disponibilă într-o varietate de culori, de la pasteluri, neon și până la nuanțe nude. Pudrele pot fi amestecate pentru a se crea efecte ombre sau manichiuri mai sofisticate.

Lichid acrilic

În cele din urmă, lichidul acrilic este un produs esențial pe care trebuie să îl aveți atunci când realizați o manichiură acrilică. Este folosit în combinație cu pudra acrilică pentru a se obține textura perfectă pentru a crea forma unghiei. Lichidul acrilic este o substanță chimică puternică, așa că trebuie aplicat într-o încăpere bine ventilată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.