Secretarul general al Pro România, fostul președinte PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, are numai cuvinte de laudă la adresa primarului Bocșei, Eugen Cismăneanțu. Pe fostul edil și, totodată, fostul său coleg de partid, Mirel Pascu, îl avertizează că joacă greșit!

Prezent la Bocșa alături de Victor Ponta și de Nicolae Bănicioiu, fostul ministru al Sănătății, deputatul Ion Mocioalcă a avut un mesaj foarte clar de susținere pentru primarul Eugen Cismăneanțu. „Mie mi s-a părut că Bocșa a fost uitată de și neglijată de conducătorii politici. Am încercat să venim în sprijinul administrației locale, care merită atenția noastră, merită admirația noastră pentru că orașul s-a schimbat în ultimii șase ani, orașul arată decent și sigur că sunt investiții importante care trebuiesc făcute. Îmi iau angajamentul că voi veni mai des la Bocșa. Prefer să fiu lângă Eugen Cismăneanțu și el să fie alături de noi, să întregim o echipă frumoasă, o echipă care se bate cu mai puțini bani, dar cu mai multă determinare pentru localități care au fost uitate, așa cum este și Bocșa”, a spus secretarul general al partidului condus de Victor Ponta.

De interes:  Un cadou inspirat pentru cei dragi

Mocioalcă a auzit și el zvonurile care circulă prin oraș cu privire la posibila candidatură a Ancăi Pascu, soția fostului edil Mirel Pascu, la Primăria Bocșa în 2020. Și a lansat un avertisment: „Aud acum că se nasc noi stele politice pe aici. Continuă ascensiunea unei familii care a păstorit zece ani, dar care nu a lăsat urme importante la Bocșa. Eu nu pot să-i vorbesc de rău pentru că am fost acasă la ei și doamna făcea niște sarmale deosebite, dar vreau să le spun că nu trebuie să-și uite prietenii și să fie recunoscători cel puțin față de Victor Ponta, care întotdeauna le-a întins o mână!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.