Ședința ordinară a Consiliului Local Moldova Nouă de astăzi s-a ținut cu doar nouă consilieri. În timp ce social-democrații au absentat nemotivat, verzii Mihail Mihăilescu și Ioța Dolici și-au înaintat demisiile!

Se anunță schimbări în Organizația Locală a Partidului Verde de la malul Dunării! După ce consilierii Mihai Mihăilescu și Ioța Dolici și-au prezentat demisiile din cadrul Consiliului Local Moldova Nouă, președintele Partidului Verde, Eugen Băleanu, declară pentru expressdebanat.ro: „Au fost validați alți doi consilieri! Urmează ca organizația județeană să valideze și ea noii consilieri și apoi vedem”.

Băleanu spune că ar putea reveni în Consiliului Local, dar dă de înțeles că nu mai vrea să aibă de-a face cu primarul Torma la masa decizională: „Eu nu voi intra în Consiliul Local pentru că am avut o demisie înainte de formarea Consiliului Local. Legea lasă loc de interpretare. În mod normal, aș putea să fiu validat în Consiliul Local pentru că n-am participat la formarea noului Consiliul Local din 2016. Dar sunt convins că Torma nu dorește prezența mea în Consiliul Local și-mi va pune bețe-n roate. Ca să mă judec pentru că nu sunt validat trei, patru, cinci luni de zile, nu merită!”.

Cu certitudine, dezvăluie același Băleanu, unul din cele două locuri ale verzilor rămase libere va fi ocupat de Florentin Popescu, un om de afaceri local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.