Sacrificii în numele distracției. Circulație deviată la Moldova Nouă timp de patru zile

Faleza Dunării va fi timp de patru zile punctul de întâlnire al publicului spectator atât cu cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului, cât şi cu tinerii care vor purta cu mândrie straiele populare în cadrul a două evenimente de anvergură: Zilele Oraşului Moldova Nouă şi Festivalul Internaţional Folcloric, motiv pentru care circulaţia va fi restricţionată pe unele străzi.

Mai sunt doar câteva ore până când se va da oficial startul distracţiei în oraşul de la malul Dunării. Până atunci însă mai rămân de pus la punct ultimele detalii. În acest sens, administraţia publică locală informează conducătorii auto că în perioada 14 august, ora 18.00 – 18 august, ora 00.00, sectorul de drum începând de la intersecția Str. Dunării cu Str. I. L. Caragiale (zona CEC) și până la intersecția Str. Dunării cu Str. George Coșbuc (zona Seră) va fi închis, transportul în comun putându-se realiza pe Strada Nicolae Titulescu (zona Complexul Vechi).

De interes:  Te gandesti sa schimbi faianta?

De asemenea, pentru a evita situaţia unor evenimente neplăcute, peste 50 de persoane (din cadrul Jandarmeriei, din cadrul Poliţiei Locale Moldova Nouă, a Poliţiei Naţionale, dar şi angajaţi ai firmei de pază SCUT NOVADOR SRL) se vor ocupa cu menţinerea ordinii publice, după cum a transmis viceprimarul Adrian Moiseş pentru expressdebanat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.