Toata lumea are nevoie de rafturi, insa depozitele si fabricile de productie necesita mai mult ca oricine rafturi metalice care sa fie rezistente si versatile, iar in aceelasi timp sa nu ocupe prea mult spatiu. Daca in trecut rafturile din lemn erau populare, in timp profesionistii si-au dat seama ca lemnul este greu de intretinut, voluminos, iar in timp se poate deteriora. Astfel, rafturile metalice au castigat aprecierea multor depozite, fabrici, dar si magazine care au preferat sa depoziteze pe rafturi metalice.
Magazinul online storeexpert.ro propune oferte foarte bune in materie de rafturi metalice, deoarece ofertele pot fi personalizate, iar rafturile oferite de catre acest producator pot fi fabricate dupa specificatiile precise ale clientului.
Rafturile sunt cea mai buna optiune daca doriti sa va organizati locuinta sau spatiul de lucru. Ne putem pastra lucrurile organizate urmarindu-le pe rafturi. Rafturile fac ca locul nostru de activitate sa para ordonat. Rafturile pot fi din fier si otel. Rafturile din otel sunt foarte avantajoase, deoarece sunt de lunga durata. In majoritatea cazurilor, otelul este cel mai frecvent utilizat material pentru realizarea rafturilor. Rafturile din otel sunt durabile, stabile si fiabile fata de alte materiale. Aceste rafturi pot fi instalate oriunde. Fie ca este vorba de bucatarie pentru depozitarea ustensilelor, camera dvs. pentru depozitarea cartilor, zona de depozitare pentru depozitarea instrumentelor etc. Are o utilizare excelenta si in scopuri comerciale si de birou. Fisierele, folderele, documentele importante pot fi pastrate in mod organizat folosind rafturi din otel. Orice material, indiferent de forma si dimensiune, poate fi depozitat cu usurinta folosind rafturi din otel.
Exista anumite avantaje ale rafturilor din otel.
Otelul este acoperit cu pulbere sau vopsea. Acest lucru impiedica ruginirea sau zgarierea rafturilor. Rafturile rezista pe durata cat mai mare, iar aspectul lor adauga frumusete casei.
Otelul poate fi folosit pentru orice si este, de asemenea, accesibil. Rafturile de otel sunt oferite astfel incat oricine sa le poata configura dupa cum este necesar.
Rafturi metalice din otel sunt cea mai buna optiune pentru pastrarea starii lucrurilor sunt frecvent utilizate. Ofera o vizibilitate excelenta a produsului si economisesc timp cand aveti multe de facut la locul de munca.
Orice articol mai mare poate fi depozitat cu usurinta pe rafturile din otel. Rafturile din otel au punctele forte pentru a pastra detalii de diferite dimensiuni si greutati, iar acest lucru impiedica ca incaperea dvs. sa para dezordonata.
Exista diferite tipuri de rafturi din otel disponibile pentru a alege. Depinde de ce aveti cel mai mult nevoie pentru casa dvs. Dintre varietatile multiple de otel, rafturile de la storeexpert.ro sunt cel mai utilizabil si versatil tip de rafturi. Rafturile din otel sunt disponibile in doua forme:

De interes:  Ce trebuie sa urmaresti atunci cand cauti mobila copii

Rafturi inchise – In rafturile inchise, rafturile de depozitare sunt inconjurate de panouri de otel pe toate partile, cu exceptia partii frontale, pentru a mentine lucrurile in siguranta si stabile. Panourile de otel, care sunt incluse, ajuta la compartimentarea fiecarei sectiuni de rafturi, permitand o mai buna organizare. Cel mai bine sunt utilizate pentru lucruri care trebuie pastrate separat de alte materiale, de piese mici, cum ar fi cuie, suruburi etc., mai ales daca acestea sunt disponibile intr-o cantitate excesiva si nu vor fi necesare pentru noi utilizari. Aici puteti stoca, de asemenea, obiecte de uz casnic mici, care sunt necesare zilnic.
Rafturi deschise – Sunt ca rafturile din sarma. Aici rafturile nu sunt inchise din exterior sau intre rafturi. Acest tip este ideal pentru zonele cu trafic intens in care sunt necesare frecvent consumabile sau materiale similare, deoarece ofera acces usor si rapid din toate partile. Desi acest tip de raft nu este inchis, poate suporta articole de diferite dimensiuni, densitati si greutati. Este raftul perfect daca doriti sa tineti piese mari, asa ca locul ideal pentru pastrarea acestor rafturi este in depozitul dvs.
Storeexpert.ro este un adevart leader in design-ul de rafturi metalice de calitate care se pot plia pentru orice industrie. Fie ca vorbim despre un depozit de curierat unde sunt necesare rafturi pentru depozitarea coletelor, fie un depozit de alimente sau o fabrica de productie care necesita spatiu pentru depozitarea echipamentelor.
Unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizarii rafturilor din otel este usurinta de personalizare pe care o ofera. Rafturile din otel pot fi extinse in mod obisnuit cu rafturi suplimentare si unitati suplimentare pentru a ajuta la cresterea capacitatii lor de stocare sau pentru a oferi spatiu suplimentar pentru a lucra, permitand rafturilor dvs. sa devina si mai versatile si mai utile decat erau cand le-ati obtinut prima data.
Store Expert are o experienta de peste 8 ani in acest domeniu, calificandu-se ca leader important pe piata romaneasca de rafturi si utilaje pentru depozite. Acest magazin ofera calitate superioara cu fiecare produs vandut, iar portofoliul de clienti Store Expert este format atat din liber profesionisti, cat si de brand-uri de renume din Romania!
Rafturile metalice Second Hand sunt o alternativa buna daca bugetul alocat achizitiei este problema pentru afacerea clientilor. Gama larga de rafturi metalice second hand oferite de Store Expert reprezinta o solutie utila pentru orice client.
La achizitia rafturilor metalice second hand se vor aplica aceeasi pasi ca in cazul achizitei de rafturi noi:
-O oferta de pret ce va lua in considerare utilajele din dotare, dimensiunile si greutatea produselor ce vor fi depozitate;
-Schita depozitului intr-un program dedicat acestui domeniu;
-Montarea rafturilor metalice respectand normele de siguranta.
Store Expert este firma care ofera siguranta si optiuni versatile pentru firmele de logistica, depozite sau magazine care necesita rafturi metalice de calitate superioara pentru depozitarea produselor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.