In Biroul județean al PNL s-a votat astazi 27 ianuarie ca scaunul de vicepreședinte al CJ Caraș-Severin sa fie ocupat de catre Marius Isac. Propunerea vine din partea lui Romeo Dunca – președintele CJ CS, care îi multumește în primul rând lui Daniel Surdu pentru renuntarea acestuia la a candida si pentru eliminarea oricarei posibile divergențe.

Marius Isac a fost propus deoarece in afara calităților lui, acesta s-a aflat zi de zi alaturi de Romeo Dunca in ultimele 4 luni depunând efort pentru succesul intregii echipe, fiind recompensat iată cu scaunul de vicepreședinte CJ.

Multumirile președintelui CJ CS se indreaptă spre Marcel Vela care și-a respectat promisiunea de a ține cont de ceea ce crede Dunca Romeo că trebuie făcut. Aceleași mulțumiri sunt exprimate și Biroului Județean care au făcut eforturi în a-l sprijinii și fără de care nu ar fi câștigat alegerile locale.

Prin propunerea de astăzi, susținută cu majoritate de voturi, Romeo Dunca se vede obligat să nu greșească prin măsurile pe care le va lua pentru a schimba în bine viața cărășenilor.

De interes:  Ce sunt coroanele dentare și care sunt avantajele acestora

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.