Teapa de la Crama Basilescu

Producatorul de vinuri Crama Basilescu din localitatea Urlati, judetul Prahova care se pare ca incearca sa insele consumatorii aruncand pe piata un lot de vinuri de calitate foarte proasta la pret de vin superior. Este vorba de sortimentul Eclipse Rose Busuioaca Dry, un vin care pana acum a fost apreciat de consumatorii din Romania ca un vin foarte bun, de calitate, si care de curand a revenit pe piata cu un gust si o calitate foarte proasta.

Practic, sub aceiasi eticheta si in acelasi ambalaj, producatorul de vinuri din Prahova incearca sa insele consumatorii cu un un vin de masa foarte prost, dar pentru care astia vor platii acelasi pret  ca pentru vin considerat pana acum un vin superior, de calitate.

Aveti mai jos marturia unui consumator, nemultumit de acest vin:

👎Teapa de la Crama Basilescu!
Eram pana astazi incantat de acest vin de la Crama Basilescu: Eclipse Rose Busuioaca Dry care era un vin de calitate cu gust fin.
Un vin de calitate… pana astazi, cand am cumparat acest sortiment si am dat de un vin EXECRABIL, cu gust acru si miros de doaga, un vin de masa de cea mai joasa calitate.
Bineinteles, pretul a ramas la fel, doar calitatea a scazut pana la cel mai de jos nivel.

S-a intamplat asta cu multi producatori din Romania, care la inceput au lansat pe piata vinuri de calitate superioara, pentru ca la loturile urmatoare sa scada considerabil calitatea, pretul ramanand la fel…..🍷🍇

⚠️De evitat acest producator pe viitor!

De interes:  ASU Politehnica a plecat în cantonament. Ce spune Petruescu despre transferuri, mai ales că un alt jucător ar putea pleca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.