Peste 400.000 de euro pentru un skatepark nou la Timișoara

Primăria Timișoara a semnat contractul de execuție a lucrării pentru noul skatepark, amenajat pe locul celui vechi din Parcul Central. Lovrintim și Rogera Prest sunt cele două firme asociate care se vor ocupa de lucrarea adjudecată la prețul de peste 400.000 de euro.

Câștigătorul licitației a fost anunțat în urmă cu mai bine de trei luni, însă lucrarea a fost amânată din cauza unor posibile conflicte de interese, despre care primarul Nicolae Robu nu a comentat foarte mult.

„Acum s-a semnat contractul, pentru că au fost discuții pe tema unui suspectat conflict de interese și am vrut să lămurim lucrurile. Nu mai contează asta pentru noi. Era ceva de natură economică. Ceva de genul acesta, Economicul nu putea semna. Nu e niciun conflict, este asumat tot ce era de asumat de către aparatul de specialitate, fiecare a semnat conștient de ceea ce face și nu putem să stăm luni de zile că mai știu eu cine vine cu o acuză. Există legi în țara asta și trebuie respectate”, a explicat primarul Timișoarei.

De interes:  7 sfaturi pentru a mentine o relatie de durata

Skatepark-ul de pe Bulevardul Republicii trebuia să fie gata încă din 2015. Din cauza unor probleme de proiectare, firma care se ocupa de amenajare a refuzat continuarea lucrărilor, astfel au urmat procese în instanța, unde Primăria Timișoara a avut câștig de cauză. Parcul ar trebui să fie gata în 3 luni de la darea ordinului de pornire a lucrărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.