FOTO. Mobilier pe toate gusturile la Centrul Regional de Afaceri Timișoara. Care sunt tendințele?

Cel mai așteptat eveniment din industria mobilei a adus la Timișoara 30 de expozanți de design interior. Centrul Regional de Afaceri Timișoara a găzduit cea de-a V-a ediție a EXPO MOBILA.

Cele mai noi tendințe de aranjament interior și piese de mobilier pentru toate gusturile au fost expuse la galeria Centrului de Afaceri. Organizatorii îi așteaptă pe timișoreni cu prețuri avantajoase și rezonabile pentru orice tip de buget. Publicul vizitator se va bucura de aprecieri de calitate în amenajarea spațiului și de sute de produse dintr-o gamă largă: canapele, mobilă de bucătărie, dormitoare, livinguri, biblioteci, accesorii, saltele, uși și decorațiuni exterioare.

Anul acesta, texturile care reproduc metale au fost vedetele expoziției. „Tendințele de anul acesta sunt texturile din cupru și din piatră pentru mobila de bucătărie și cele plușate pentru sufragerii. Spațiul trebuie să fie cât mai accesibil, sub forma mobilierului tip insulă”, spune Oana Ilieși, unul dintre expozanții prezenți la Timișoara. De asemenea, lemnul și mobila albă sunt recomandate în aranjamentele interioare pentru cei ce preferă stilul clasic. Piesele de mobilier unice sunt și ele la mare căutare. Firmele de top din România au și în acest an piese apreciate și premiate peste hotare.

De interes:  Cum sa-ti ajustezi garderoba pentru a parea mai inalt?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.