Din liga secundă mai sunt de jucat opt etape, iar ACS Poli își joacă una din ultimele șanse sâmbătă, pe Electrica, cu ocazia meciului cu Energeticianul. Echipa din Petroșani a început campionatul foarte bine, dar acum traversează o perioadă foarte proastă. Echipa din Valea Jiului are un nou antrenor, iar tehnicianul Timișoarei, Valeriu Răchită, știe cât de important e acest meci din perspectiva clasamentului.

Antrenorul lui Poli a recunoscut că venirea acum a lui Viorel Tănase la Energeticianul nu este deloc un avantaj pentru echipa sa. „Încă un meci extrem de important, poate cel mai important din această perioadă, pentru că jucăm cu echipa de deasupra liniei. Targetul nostru este să-i băgăm sub linie. Au 11 puncte în fața noastră, sperăm ca după acest meci să fie doar 8. Nu sunt ipocrit să spun că mi-aș dori ca, după meciul cu noi, Energeticianul să câștige toate meciurile. E o situație mai delicată, pentru că și-au schimbat antrenorul. Preferam să-l schimbe după meciul cu noi, acum probabil se va schimba ceva. Se va crea un șoc la echipă, sunt convins că jucătorii vor da mai mult să impresioneze noul antrenor. Viorel Tănase mi-a fost coleg de generație, dar e prima dată când joc împotriva lui ca antrenor”, a precizat Valeriu Răchită.

De interes:  Timișul va avea trei reprezentanți la Universiada de vară de la Napoli

Dănuț Munteanu e suspendat pentru acest meci, iar Rogoveanu rămâne accidentat. Paramatti este incert. Oricum, Valeriu Răchită spune că nu vrea să facă schimbări în procedura de start. „Încerc să capacitez jucătorii. Le spun că este o echipă cu jucători tineri, de valoare, precum Ionică, Vlad Rusu, jucători foarte buni pentru Liga a II-a. Sper că am reușit să-i remontez psihic după înfrângerea de la Târgoviște. De la mijloc în sus, sunt o echipă ce poate pune probleme oricărei echipe de Liga a II-a. Ar fi și greu să schimbăm acum echipa. În ultimele etape se vede că echipa are totuși o coeziune și o omogenitate, e greu să fac schimbări. Voi încerca să găsesc cea mai bună formulă. Va trebui să jucăm ofensiv”, a mai precizat Răchită.

Meciul începe sâmbătă pe Electrica la ora 11 și nu va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.