Odată cu prima zi de iarnă calendaristică, pe Timișoara pune stăpânire, din nou, magia Crăciunului: se deschide cea de-a XIII-a ediție a Târgului de Crăciun.

Organizat de Primăria Timișoara, prin intermediul Biroului de Organizare Evenimente, târgul se va derula în perioada 1 decembrie 2019 – 3 ianuarie 2020.

 

Astfel, duminică, 1 decembrie, se va da startul târgului festiv cu invitați speciali precum Holograf, Mira sau timișoreanul Dragoș Moldovan. Ansamblul Timișul va fi cel care va deschide spectacolul printr-un program muzical-coregrafic.

 

Municipalitatea lansează invitația derulării de programe artistice celor mai tineri artiști timișoreni, dar și instituțiilor de învățământ artistic dornice să ia parte la Târgul de Crăciun.

 

Evenimentul va fi amplasat, asemenea anilor anteriori, atât în Piața Victoriei, cât și în Piața Libertății. Anul acesta pe timișoreni îi așteaptă un decor nou, inedit, care se speră că va fi pe placul tuturor și va aduce bucurie în sufletele celor care îi vor trece pragul.

De interes:  Servicii utile în Brașov

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.