Patru noi victime pe centura Caransebeșului!

Un nou accident rutier s-a petrecut astăzi pe Drumul Național 6, cel mai periculos drum din Caraș-Severin. O depășire riscantă a avut ca rezultat 4 victime, cu vârste cuprinse între 27 și 31 de ani.

Numărul accidentelor produse pe Drumul Național 6 este în continuă creștere. Astăzi, la ora 16.42, un nou incident rutier a avut loc pe centura ocolitoare a Caransebeșului. Un autoturism condus de un tânăr de 30 de ani din Timișoara, din direcția Lugoj spre Orșova, a intrat în depășire, iar pe contrasens s-a ciocnit frontal cu o altă mașină, la volanul căreia se afla un tânăr de 29 de ani din județul Arad.

În urma impactului dintre cele două mașini, 4 persoane au fost rănite și duse de urgență la spital. Cei doi șoferi au fost răniți ușor, însă două tinere au suferit răni grave: o tânără de 27 de ani din prima mașină și o femeie de 31 de ani din a doua mașină.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmit polițiștii cărășeni.

De interes:  Cutii poștale bloc standardizate, succesul unui imbobil nou sau renovat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.