Liberalii se întorc în forță în Caraș-Severin, iar la Caransebeș au demonstrat că la alegerile parlamentare din 2016, când au fost depășiți de social-democrați, totul a fost doar o întâmplare.

La europarlamentare la Caransebeș, din totalul prezenței la vot, 36,25% din gugulani au votat PNL, drept pentru care echipa liberală a scris pe pagina de Facebook: „Respect, felicitări și mulțumiri întregii echipe! Indiferent de greutăți și piedici, de trădări și sabotaje, ați dovedit că în Caransebeș spiritul PNL există!

10.545 de caransebeșeni s-au prezentat la urne, din cei 24.945 înscriși pe listele electorale, ceea ce înseamnă un procentaj de 41,29%, iar 326 de voturi au fost nule. Așadar, locul întâi pe listă îl ocupă PNL cu 36,25 de procente, urmat la mare distanță de PSD, cu 20,06%, de Pro România cu 14,05%, de USR Plus cu 13,97%, PMP – 4,88% și ALDE, cu 2,62%.

Președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, le-a mulțumit tuturor alegătorilor pentru susținere:
Mulțumesc tuturor caransebeșenilor pentru încredere și pentru voturile acordate! A fost o campanie lungă și grea, dar frumoasă. Mesajul românilor este clar pentru coaliția PSD-ALDE-UDMR că nu mai au nicio legitimitate să conducă România. Demisia și alegerile anticipate sunt soluția pentru un nou început. Mulțumesc și tuturor cărășenilor pentru votul de încredere acordat listei PNL și pentru susținerea referendumului pentru justiție, cât și colegilor din filiala județeană pentru munca neobosită din această campanie electorală!”.

De interes:  „Îmi doresc ca viitorul copiilor mei să fie curat, la fel ca şi viitoarea clasă politică"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.