Sistemul-Webasto

In vreme ce tot mai multe vehicule sunt dotate din fabrica cu un sistem de incalzire stationara, in Romania circula inca multe alte masini care nu au fost dotate niciodata cu un astfel de sistem. Cu toate acestea, interesul soferilor pentru dispozitivele de incalzire auxiliara este intr-o continua crestere, iar multi dintre ei opteaza pentru echiparea ulterioara a masinilor cu un astfel de incalzitor.

Decizia lor este foarte usor de inteles. Avantajele folosirii unui sistem Webasto sunt numeroase, asa ca exista toate motivele pentru a-ti dori ca masina ta sa fie si ea dotata cu un astfel de sistem. Ai la dispozitie oricand un service Webasto Bucuresti in cadrul caruia poti beneficia de servicii tip montaj sau chiar de lucrari tip service, iar un bun exemplu in acest sens este SC SPER CORPORATIA DE LOGISTICA SRL.

Unde poti gasi un sistem Webasto de calitate

In Romania, denumirea de Webasto nu este atat de populara. Desi majoritatea cunosc avantajele si posibilitatea utilizarii unui sistem de incalzire auxiliara, la noi se foloseste in mod frecvent denumirea de Sirocou. Desi termenul este gresit, acesta a fost asociat de-a lungul timpului cu aceste incalzitoare stationare, astfel incat acum toata lumea le numeste astfel.

De interes:  Cinci zile de festival în aer liber. Filmul românesc pune stăpânire pe centrul Reșiței

Indiferent ca ti-ai propus achizitia unui Sirocou, a unui Webasto sau a unui Eberspacher, le poti gasi pe verificare-tahografe.ro. Oferta este foarte atractiva si totodata poti beneficia de montaj si de lucrari de service realizate de catre lucratori specializati in acest domeniu.

Webasto este cel mai vechi brand din acest domeniu, incepandu-si activitatea inca din anul 1901. Cu o astfel de experienta in spate, nu ar trebui sa ne mire faptul ca astazi este cel mai mare producator de incalzitoare auxiliare pentru vehicule.

Avantajele sistemelor Webasto

Asa cum spuneam, sistemele Webasto se dovedesc a fi foarte avantajoase din foarte multe puncte de vedere. In urma utilizarii unui astfel de aparat, atat autoturismul are de castigat, cat si soferul, pasagerii dar si mediul inconjurator.

Iata care sunt, mai exact, avantajele utilizarii unui sistem Webasto:

  • In interiorul masinii va fi mereu caldut, chiar si cand temperaturile din exterior sunt mult reduse, confortul fiind sporit;
  • Functionarea motorului are loc in conditii optime, uzura fiind la un nivel minim;
  • Masina va fi mereu pregatita de drum si nu vei mai pierde timp pentru a indeparta zapada sau gheata de pe ea;
  • Consumul de combustibil va scadea considerabil;
  • Scade si nivelul de emisii, astfel incat masina ta va deveni mai prietenoasa cu mediul inconjurator;
  • Siguranta la volan creste, soferul avand parte de o mai buna vizibilitate.
De interes:  De 1 Mai puteți alege un traseu cu bicicleta Caransebeș

Iar acestea nu sunt toate avantajele. Per total, asa cum spuneam, toata lumea are de castigat de pe urma utilizarii unui sistem de incalzire stationara. Experienta condusului pe timp de iarna va fi considerabil imbunatatita, iar sansele producerii unor accidente din cauza lipsei de vizibilitate scad la un nivel minim.

Cat consuma un sistem de incalzire Webasto?

Dupa cum bine probabil stiati deja, incalzitoarele Webasto sunt alimentate cu combustibil din rezervorul vehiculului. De aceea, multe persoane se arata reticente in fata sistemelor de incalzire auxiliara. Cu toate acestea, consumul unui astfel de sistem este minim.

De exemplu, aparatele Webasto consuma doar 0,6 litri intr-o ora in care au functionat la capacitate maxima. De multe ori insa nu vor avea nevoie de o ora pentru a incalzi antigelul, astfel incat motorul sa fie pregatit de drum, la fel si habitaclul masinii.

Iar daca luam in considerare faptul ca masina va functiona cu un consum minim imediat dupa pornire, per total costurile pentru combustibil vor scadea considerabil.

De interes:  Ripensia e în cantonament pe plan local. Alex Pelici caută formula ideală și testează jucători

Acestea fiind spuse, putem concluziona faptul ca sistemul Webasto este o investitie inteligenta care merita realizata din toate punctele de vedere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.