Primul duș rece pentru Informatica! Înfrângere la scor pe teren propriu

Reluarea Ligii I de futsal a adus și a doua înfrângere din campionat pentru Informatica Timișoara, 2-6, acasă, cu Dunărea Călărași. Este al doilea meci pierdut de timișoreni, dar primul la o diferență clară, după ce precedenta înfrângere a fost una la limită.

O bună parte a primei reprize a decurs destul de echilibrat, iar Dunărea a acumulat destul de ușor cinci faulturi, când Informatica nu avea niciunul. Nu s-a ajuns la al șaselea, care le dădea bănățenilor o lovitură de penalizare. Dunărea a marcat de două ori până la pauză, prin Marian Șotârcă, antrenorul-jucător, și Alexandru Movileanu. În a doua repriză, Călărașiul a avut nevoie de două minute pentru alte două goluri, ale lui Stefan Krstic și Șotârcă. Timișoara a dat semne de revenire după ce Juan Moreno a înscris de două ori. Au venit însă lovitura de penalizare de la 6 metri pentru oaspeți, transformată de Cesar Ribeiro, și alt gol al lui Ovidiu Aramă, care a stabilit scorul final.

După șase etape, în care a disputat cinci meciuri, Informatica a căzut de pe podium. Echipa are 7 puncte deoarece, după trei succese și două meciuri pierdute. Două puncte au fost pierdute la comisii, pentru datorii. Peste două săptămâni, se va judeca recursul. Până atunci, miercuri, de la ora 16, Informatica joacă ultimul meci din tur, pe terenul liderului Imperial Wet Miercurea Ciuc.

De interes:  Asigura un plus de siguranta in fata incendiilor cu sticla rezistenta la foc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.