Un eveniment deosebit și așteptat cu sufletul la gură și cu mult entuziam, mai ales de doamne, este nunta. În acest minunat context, mirii pun mare preț pe ținutele și accesoriile purtate în această zi specială. 

Când vine vorba de aspectul final în ceea ce privește pregătirile miresei, este necesar să se ia considerare purtarea unor bijuterii din aur adecvate, în acord cu estetica rochiei alese și bineînțeles, cu personalitatea acesteia.

Atât bijuteriile, cât și piesele vestimentare selectate trebuie să se completeze echilibrat, reușind fiecare să ofere o notă de eleganță și strălucire întregului look.

Bijuterii potrivite pentru decolteul rochiei

Decolteul rochiei de mireasă este un aspect definitoriu pentru alegerea bijuteriilor adecvate. Printre tipurile de croială a acestuia se numără și:

  • decolteu pătrat – se poate opta pentru un colier scurt, care să aibă dimensiuni relativ mici, decorat cu pietre prețioase. Când vine vorba de brățară, este important să se opteze pentru una de tip tenis, care să fie subțire și decorată cu pietre prețioase. Piesa de rezistență sunt cerceii, ei continuând pe linia celorlalte bijuterii, fiind extrem de fini și eleganți.
  • decolteu tip barcă – este necesar ca tipul de colier ales să fie cât mai discret, cu un pandantiv simplu, care să nu iasă mult în evidență. De asemenea, cerceii trebuie să respecte același stil oferit de colier, astfel încât să se asorteze și să se completeze armonios.
  • decolteu asimetric – se pot alege cercei care să fie vizibili și finuți în același timp, pentru a crea un aspect unitar, elegant și delicat.

Bijuterii alese în funcție de coafura

O altă condiție de care miresele trebuie să țină cont este coafura aleasă. De exemplu, în cazul în care coafura constă într-un coc, cerceii de dimensiuni mici cu diamante sau cu perle se dovedesc a fi cea mai bună și elegantă variantă. Cele care optează pentru o coafură feminină, cu părul pe spate, își pot îndrepta atenția către cercei de dimensiuni medii, cu o estetică rafinată.

În ceea ce privește părul scurt, se poate opta pentru cercei lungi, pentru a crea un contrast plăcut și pentru a încadra chipul într-un mod armonios. Această variantă este grațioasă și se potrivește de minune pentru o mireasă care își dorește să capteze toată atenția. 

Asortarea bijuteriilor ambilor parteneri

Există multe cupluri care își doresc să aibă bijuterii asortate în ziua nunții. Adevărul este că accesoriile masculine sunt la fel de elegante și oferă un aer nobil. Astfel, setul de butoni, acul de cravată și brățara bărbatului pot fi alese în funcție de modelul și nuanțele alese pentru bijuteriile miresei, pentru a se crea un efect vizual plăcut.

Concluzii

Piesele vestimentare și accesoriile trebuie să fie alese ținând cont de criterii atât estetice, cât și funcționale. În acest caz, bijuteriile din aur elegante și prețioase reprezintă accesoriile ideale pentru un look memorabil la un astfel de eveniment deosebit.

De interes:  Propunerea lui Dunca pe scaunul de vicepreședinte al CJ Caraș-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.