Care sunt activitatile principale aduse de o firma de protectia muncii?

Outstand

Indiferent de domeniul de activitate al firmei tale, legislatia in vigoare impune nenumarate norme si reguli stricte pe care atat angajatorii cat si angajatii trebuie sa le respecte pentru a proteja sanatatea si a garanta siguranta la locul de munca. Nerespectarea lor nu doar ca expune intreg personalul la riscuri si pericole iminente, ci si atrage dupa sine o serie de sanctiuni severe care pot fi aplicate in urma unui control IMT. Firma de protectia muncii OutStand este ajutorul ideal de care ai nevoie pentru a te asigura ca te conformezi si respecti toate recomandarile legale si nu numai.

Ce spune legislatia despre protectia muncii?

LEGEA nr. 319 din 14 iulie 2006 securitatii si sanatatii in munca, dublata de Hotararea nr. 1.425 din 11 octombrie 2006 vizeaza dezvoltarea si implementarea unei metodologii care sa asigure sanatatea si siguranta la locul de munca. Printre cele mai importante puncte mentionate regasim principiile care trebuie respectate pentru evitarea riscurilor si pericolelor adiacente. Se precizeaza ca aceste masuri sunt obligatorii si ca angajatorul trebuie sa isi instruiasca corespunzator personalul inca dinaintea inceperii muncii propriu zise. Masurile impuse sunt foarte multe, ample si vaste si cel mai bine este recomandat sa apelezi la ajutor specializat in vederea aplicarii si urmaririi respectarii lor. Cu alte cuvinte, simpla intocmire si redare a unei fise de protectia muncii este necesara, dar poate sa nu fie suficienta pentru a respecta aceasta lege.

De interes:  7 lucruri interesante despre sanatatea orala

Cand avem nevoie de un aviz de protectia muncii?

In principiu, este absolut necesara o autorizatie de protectia muncii, indiferent de domeniul de activitate al unei firme. Lipsa unui astfel de aviz inainte de inceperea oricarui tip de activitate, indiferent de gradul de risc pe care il presupune, este considerata contraventie si se sanctioneaza ca atare.

Ce avantaje iti aduce colaborarea cu Outstand?

Outstand vin in intampinarea tuturor angajatorilor cu un pachet de servicii foarte bine fundamentate pe acest aspect. De la instruire pentru diverse situatii, la tematici de instructaj specifice, programe de instruire testare si decizii privind responsabilii delegati pentru a monitoriza respectarea normelor, plus setarea unui echipament standard de protectie necesar, toate acestea sunt incluse in lista de servicii de protectia muncii oferite de Outstand.

Mai mult decat atat, experienta de peste 12 ani in domeniu, plus zecile de companii instruite si protejate, reprezinta un real beneficiu. Tipul de abordare, procedurile folosite, instrumentele, totul este configurat in asa fel incat sa faciliteze implementarea regulilor si sa maximizeze gradul de protectie garantat. Totul se realizeaza simplu si rapid, in conformitate cu legislatia, iar in caz de situatii speciale, este mereu disponibila o linie de consultanta, menita sa ofere suportul necesar la orice ora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.