„Viorica Dăncilă este altceva decât Liviu Dragnea! Tăriceanu trebuie să renunțe!”

Viorica Dăncilă este cea mai bună opțiune pentru PSD  la alegerile pentru funcția de președinte al României! Vicepreședintele PSD Caraș-Severin, Luca Mălăiescu, îi cere liderului ALDE să renunțe la candidatura pentru Cotroceni!

Luca Mălăiescu spune că premierul Viorica Dăncilă va obține la alegerile prezidențiale un procent mai bun decât PSD la europarlamentarele din 26 mai. „Cred că doamna premier Viorica Dăncilă este cea mai potrivită. Este un om corect, cinstit, nepătat și pe o perioadă medie și lungă PSD va avea de câștigat. Eu cred că scoatem un scor mai bun decât la alegerile europarlamentare. Omul de rând spune că doamna premier este o femeie bună, modestă și este altceva decât Liviu Dragnea. Față de europarlamentare, eu cred că la prezidențiale Viorica Dăncilă va obține un scor de 28%”, a spus Luca Mălăiescu pentru expressdebanat.ro.

Vicepreședintele PSD este de părere că este necesară o alianță, însă cel care trebuie să cedeze este Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE. „Singura alianță care s-ar putea face este în jurul PSD, partidul cel mai puternic din țară și cel mai puternic în această alianță”, a mai menționat Mălăiescu.

De interes:  Cele mai potrivite materiale pentru hainele de vara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.