Fast and Fix implant dentar depășește implantările convenționale, care reduc semnificativ calitatea vieții pacientului în cauză. Ca urmare a pierderii dinților, care poate apărea timp de luni de zile, protezele dentare comune obișnuite pun presiune pe dinți și schimbă senzația gustativă. Sentimentul de siguranță și încredere în sine este slăbit, deoarece poate dura până la 12 luni pentru a restabili spațiul adecvat al dinților.

Un os suficient este, de asemenea, important pentru implant pentru a oferi locul fix pe care va fi instalat implantul definitiv. Regresia osului se poate întâmpla dacă lacunele dentare sunt neglijate din greșeală, iar sarcina de mestecat nu mai este suportată. Pentru a obține cel mai bun confort posibil și estetic la purtare, este recomandat conceptul inovator de implantare: Fast and Fix implant dentar. Aceasta este o metodă alternativă, mai puțin costisitoare și de scurtă durată.

Cine este potrivit pentru Fast and Fix?

Conceptul Fast and Fix este potrivit persoanelor între 40 și 60 de ani. Aceste persoane suferă de boli parodontale severe și lipsa de dinți. Conceptul este potrivit și pentru persoanele care sunt în serviciul public, deoarece rezultatul este atractiv. În mod ideal, o implantare poate fi efectuată și în cazul densității osoase slăbite la pacienții cu diabet zaharat și pierderea osoasă. Implanturile minime sunt utilizate pentru egalizarea presiunii în maxilar. O structură osoasă instabilă apare odată cu înaintarea în vârstă. Acest lucru poate fi prevenit în structura osoasă.

De interes:  Copiii vor primi alocațiile majorate începând cu luna mai

Examinarea preliminară a maxilarului

În procedura Fast and Fix, stabilitatea structurii osoase este examinată mai întâi, de către medical dentist. Imaginile 3D efectuate înaintea procedurii, vizualizează anatomia exactă a osului maxilarului.  În același timp, informațiile sunt trimise într-un laborator pentru realizarea implantului. Pentru un suport permanent, implanturile din spate sunt încorporate în os cu o înclinație de 30 de grade. Pentru o stabilitate suplimentară,  Fast and Fix oferă, de asemenea, opțiunea de a atașa proteze la implanturi slabe.

Procesul de tratament

La fața locului, pacientului i se administrează o anestezie generală sau locală dimineața. Dacă există boli în cavitatea bucală, procedura nu poate fi efectuată, și în acest caz, gura este curățată de eventualele probleme. Acest lucru poate elimina bacteriile și poate evita o reacție infecțioasă. În etapa următoare, mucoasa bucală este deschisă pentru a se monta rădăcinile din titan. Zona superioară este ocupată cu șase implanturi, iar zona inferioară a maxilarului cu patru. După implantarea cu succes, pacientul părăsește cabinetul cu dinții ficși. Șirul de dinți este restaurat din punct de vedere estetic și fidel. Faza de vindecare a implanturilor durează trei până la șase luni, după care poate fi instalat implantul definitiv din ceramică. Restaurarea temporară cu Fast and Fix servește ca o etapă intermediară de protecție. Aceasta poate fi purtată în gură timp de doi până la trei ani.

De interes:  6 candidați pe un loc la Universitatea de Vest din Timișoara

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.