Male lawyer working with contract papers and wooden gavel on tabel in courtroom. justice and law ,attorney, court judge, concept.

Multi oameni doresc sa lucreze pentru ei si familiile lor si daca se poate sa aiba si angajati. Cu putin spirit antreprenorial si ceva finante se ajunge la infiintarea unei firme. E frustrant pentru un bucatar excelent sa lucreze la restaurantul altuia si sa-i umple acestuia salile de mese in schimbul unui salariu mic, cand ar putea ca toate incasarile sa fie ale lui si el sa fie cel care plateste ospatarii si personalul angajat in livrarea mancarii la domiciliu.

Orice demers implica insa si un risc, de aceea oricine isi infiinteaza o firma trebuie sa se intereseze si despre obtinere insolventa firma Iasi.

Pandemia a demonstrat acest lucru, fiindca in perioada restrictiilor au cazut si cele mai prospere afaceri. Nu se poate trage de o firma la nesfarsit pentru ca se acumuleaza datoriile si persoana care a infiintat-o risca sa ramana fara casa, fara masina daca nu solicita insolventa firma sau radiere firma.

Persoanelor din Iasi aflate in aceasta situatie le este foarte usor. Prin intermediul unui dispozitiv conectat la internet, ele intra pe site-ul Casei de Avocatura Smaranda Colta si citesc informatiile referitoare la pregatirea acestei specialiste. Vor afla cu incantare ca dupa absolvirea Faculatii de Drept din  Iasi, doamna s-a inscris si la masterat, apoi la scoala doctorala si in prezent publica numeroase studii si articole in reviste de specialitate.

Insolventa firma pare un lucru simplu, dar in esenta toate lucrurile simple sunt complicate.

De interes:  Apa potabilă, oprită parțial la Anina și Moldova Nouă. Aquacaraș se luptă iar cu avariile din rețea – Banat FM

Realizarile profesionale impresionante au sporit empatia Smarandei Colta fata de clientii sai, indiferent de speta pentru care ii solicita ajutorul. Potentialul client nu este obligat sa ajunga la sediul principal sau secundar al firmei, ci poate lua legatura cu doamna avocat telefonic, prin e-mail sau prin formularul online pus la dispozitie.

Informatiile dorite se primesc dupa achitarea onorariului, cum este si firesc pentru ca orice minut conteaza enorm in economia timpului unui avocat.

Totul decurge elegant, rapid, Smaranda Colta este de incredere si consultanta pe care o ofera decurge placut. Casa de Avocatura cu acelasi nume ofera numeroase servicii, toate fiind  de calitate premium.

Iesenii care cauta un avocat bun si ajung pe site-ul firmei prezentate se afla la locul potrivit si pot solicita:

-consultanta sau reprezentare in cauze de drept civil. Dreptul familiei este tratat cu maxima seriozitate de avocatul prezentat mai sus;

-insolventa;

-drept bancar si protectia consumatorului. Se spune ca toate contractele bancare sunt stufoase si au scrisul mic sa nu poata fi citite niciodata in intregime de catre cei care fac credite. Acestia semneaza pur si simplu, iar peste un timp, lipsa lecturii integrale a contractului se razbuna. Smaranda Colta reprezinta clientii in litigiile bancare si ii ajuta sa castige procesele. Consumatorii nedreptatiti trebuie sa primeasca despagubiri pentru ca au fost inselati si nu au primit serviciile sau produsele pentru care au platit cu onestitate.

De interes:  Rosso-nerii se întorc fără puncte de la Chiajna. Concordia – CSM Reşiţa 2-1 [ Video] – Banat FM

-recuperare creante si executare silita. Cand fostul partener de afaceri sau persoana care si-a insusit abuziv anumite bunuri refuza sa achite despagubirea si cheltuielile de judecata exista sansa executarii silite.

-dreptul muncii. In relatiile de munca angajator-salariat apar multe derapaje care se impun sa fie corectate. Seful obisnuieste sa apeleze la subalterni de cate ori are ceva mai greu de facut acasa, s-au desfacut contracte de munca in perioada in care angajatul se afla internat in spital sau acesta a fost mintit ca este angajat cu carte de munca si dupa cateva luni a fost disponibilizat si tocmai atunci a aflat ca lucrase la negru.

-dreptul urbanismului. Si aici apar multe dispute intre cei care au o casa si persoanele care inalta un bloc cu multe etaje in fata acesteia. Lumina naturala dispare, de pe gigant poate sa cada zapada asa de multa, incat sa produca pagube insemnate imobilului fragil de langa el.

-obtinerea rejudecarii unor procese la CEDO sau denuntarea tratamentelor degradante si umilitoare la care sunt supusi detinutii. Multi isi pierd sanatatea, demnitatea si stima de sine in inchisoare, iar  Curtea de Justitie Europeana a condamnat statul roman la plata unor despagubiri considerabile.

Nu este usor ca un dosar care a primit o sentinta definitiva in Romania sa fie admis pentru rejudecare la CEDO, dar avocatii care au experienta si au avut dosare admise si castigate la aceasta instanta superioara sunt familiarizati cu toate procedurile.

De interes:  Faydee și Antonia lansează clipul piesei „Trika-Trika” – „Aș vrea ca oamenii să aibă puterea să se despartă de cei care le sunt toxici!” – Banat FM

Judecatorii renunta la martori-cheie care ar putea elucida anumite aspecte si in acest mod anumite persoane primesc 1 an sau 2 ani de inchisoare in plus, iar in mediul de detentie si o zi in plus este prea mult.

Pentru toate acestea, romanii au invatat sa se adreseze justitiei si au mai invatat cat de important este sa gaseasca un avocat bun si de incredere.

-drept administrativ si drept comercial.

Nimeni nu doreste sa se judece, dar cand sunt in joc drepturile si libertatile sale trebuie sa isi caute un avocat bun si sa fie pregatit sa mearga pana la capat.

Oamenii care lupta pentru restabilirea dreptatii merita tot ce este mai bun in univers, pentru ca ei contribuie la restabilirea adevarului. Un avocat nu doarme noptile, analizand atent fiecare document din dosarul clientului sau, raportand cazul la legislatie si anticipand ce vor spune cei care fac parte din instanta. Gandirea stiintifica este completata de cea anticipativa si asa se ajunge la rezultatul dorit.

Firmele care nu aduc beneficii celor care le-au infiintat trebuie sa intre in insolventa sau sa fie radiate inainte de a fi prea tarziu.

Datoriile se acumuleaza, cum se acumuleaza zapada din curte cand ninge mult si nu se face partie la timp. Zapada se poate topi, dar cu datoriile este mult mai greu de cochetat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.