Casa este locul in care iti petreci momentele frumoase si relaxante, ba chiar si orele de munca in ultima perioada. Este important, asadar, sa ai un mobilier care sa iti ofere o stare maxima de confort.

Atunci cand vrei sa iti mobilezi locuinta ai doua optiuni: mobila gata construita, cumparata din magazin sau mobila la comanda . Mobila gata facuta poate fi atractiva in magazin, insa este posibil sa nu se potriveasca foarte bine odata ce ajunge la tine acasa. Tocmai de aceea, foarte multi oameni apeleaza la mobilier la comanda. Acesta vine atat cu avantaje, cat si cu o serie de riscuri si dezavantaje.

Care sunt dezavantajele mobilierului la comanda?

In primul rand, nu ai garantia ca persoana sau firma care iti construieste mobilierul iti poate oferi servicii de calitate. Este bine sa te informezi extrem de bine inainte de a semna un contract cu cineva.

In al doilea rand, mobilierul la comanda dureaza destul de mult ( poate dura chiar si cateva luni ) si are un cost sensibil mai mare decat mobilierul facut in magazin.

De interes:  Robu a scos din nou „ghilotina”. S-au tăiat cablurile aeriene de pe o stradă importantă din Timișoara

Dezavantajele se opresc aici, insa. Daca esti dispus sa astepti si sa platesti, iar cei care fac mobilierul sunt bine alesi, vei putea avea rezultate impecabile.

Care sunt avantajele mobilierului la comanda?

In ceea ce priveste avantajele, acestea sunt numeroase:

  • Iti poti pune in opera ideile. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa le expui designerului;
  • Poti alege absolut orice material, culoare si accesorii doresti, personalizand fiecare piesa in parte;
  • Poti obtine functionalitati potrivite doar pentru tine;
  • Vei putea construi un mobilier care sa se potriveasca perfect in interiorul casei tale, fara a exista spatii goale, nefolosite;
  • Vei putea plati in rate, de-a lungul procesului de realizare a mobilierului;
  • Vei putea face modificari pe parcurs, in cazul in care ajungi la concluzia ca ceva nu este in regula.

Este foarte atractiv, asadar, sa optezi pentru mobila la comanda. Alege intotdeauna materiale si accesorii de buna calitate, acorda atentie micilor detalii si dimensiunilor iar rezultatele bune nu vor intarzia sa apara.

De interes:  Ce piese scutere sa inlocuiesti cu ocazia primei revizii

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.